• Aplicatii care te ajuta sa iti redecorezi casa

    Aplicatii care te ajuta sa iti redecorezi casa

    Multi dintre noi nu ne permitem sa angajam un designer de interior pentru amenajarea casei, dar norocul nostru este ca traim in anul 2018 si acum exista o multime de aplicatii prietenoase care ne pot ajuta. De la planul casei si pana la culoarea peretilor, aceste aplicatii de design interior sunt o sursa de insipratie atat pentru micile renovari, cat si pentru a viziualiza 3D viitoarea locuinta sau, de ce nu, o posibila extensie a casei.  Iata cateva exemple de astfel de aplicatii utile si usor de folosit: 

    1. MagicPlan
    Dupa cum ii spune si numele, MagicPlan te va ajuta sa creezi un plan al casei rapid. Nu este nevoie sa faci masuratori elaborate, fiind o aplicatie ideala pentru cei care nu au experienta in proiectare, dar vor sa isi contureze singuri un plan al casei, chiar inainte de a apela la un arhitect. In asa fel, vei sti mult mai bine sa ii explici unui profesionist care este viziunea ta si ce iti doresti de la noua locuinta, iar acesta va intelege mai repede nevoile tale in ceea ce priveste spatiul, compartimentarea, etc. 

    2. WikiHow
    Aici vei gasi informatii colectate cu ajutorul utilizatorilor, instructiuni si ghiduri vizuale despre cum sa faci mici imbunatatiri in casa: de la instalarea unui corp suspendat de bucatarie, pana la tapitarea unui scaun sau aplicarea tapetului. 

    3. Houzz
    Aceasta aplicatie este una dintre cele mai populare aplicatii de design interior si se mandreste cu o colectie impresionanta de peste 11 milioane de fotografii cu amenajari. Poti sa alegi imaginile in functie de stilul cautat si de camera pe care iti doresti sa o decorezi si le poti strange intr-o galerie proprie, impreuna cu notite si schite practice.

    4. TapMeasure
    Datorita combinatiei excelente de vizualizare si realitate augmentata, TapMeasure ofera o modalitate unica de masurare a spatiului. Utilizand aceasta aplicatie poti crea rapid modele 3D ale camerelor din locuinta ta. Detecteaza fara probleme obiecte dreptunghiulare, cum ar fi ferestre sau usi, pentru a iti permite sa faci masuratori exacte dintr-un punct pana in altul si sa ai un plan exact al casei tale. Este foarte important sa faci aceste masuratori inainte sa iti achizitionezi mobila.   

    5. Color Capture
    Inspiratie infinita! Faci o fotografie, o incarci in aplicatie si vei primi o paleta de culori care se potrivesc cu cele din imaginea ta. 




  • Articole similare