• Brutaria cora: paine ciabatta mica

    Brutaria cora: paine ciabatta mica

    Un panino, per favore!

    Cand spui sandvici gustos, spui Italia. Pentru ca fratilor nostri din Peninsula nu le place sa piarda timpul. Si atunci, au perfectat mancarea cu arome bogate si livrare rapida, care sa-ti mearga la suflet cand ai timp fix de-o pauza scurta. Iar la baza oricarui sandvici italian, sta intotdeauna ciabatta. 

    Un gust incofundabil

    Dupa ce ai incercat o data ciabatta, ii ghicesti gustul chiar si legat la ochi. Lucrata din faina alba de grau, maia naturala deshidratata din secara, faina de malt din grau, ulei din turte de masline si drojdie, ciabatta mica, de 100 de grame, se caracterizeaza printr-o coaja crocanta si o textura specifica a miezului, cu alveole mari.

    O painica destinata marilor arome

    Ciabatta isi incepe viata in mainile brutarilor cora, care impart si modeleaza aluatul, il pun in recipiente tapetate cu faina, il lasa la dospit si apoi coc painicile, pana devin aurii si crocante. Mai departe, e treaba ta, fie ca o impanezi cu mozzarella si prosciutto sau cu branzica si muschiulet romanesc. 

  • Articole similare

    Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu

    Multumim pentru mesaj!