• Cum ne alegem blugii

    Cum ne alegem blugii

    Intr-un sondaj al celor mai des cumparate si, deci, folosite piese de vestimentatie, cu siguranta blugii ar ocupa un loc fruntas. Comozi, usor de asortat si purtat, rezistenti la murdarie, la indemana fie vara, fie iarna, blugii nu lipsesc din garderoba nimanui. Asta nu inseamna ca blugii nu se supun regulilor modei si ca nu sunt trenduri de urmarit, chiar daca multi cumpara ani la rand acelasi model si aceeasi croiala, pentru ca e cea care li se potriveste cel mai bine. 


    Asadar, ce se poarta anul acesta in materie de blugi si, dincolo de moda, cum alegem perechea potrivita? Sa incepem cu trendurile. Zic specialistii in moda ca, la cat de versatil e blugul, anul acesta trendul e sa ai blugi cat mai personalizati. Adica pictati, brodati, desenati sau cu diverse aplicatii. Si posibilitatile sunt nelimitate, fiecare dupa cum ii place sau dupa cum vrea sa se asorteze si sa iasa in evidenta. Ce broderii si ce desene? Cam orice. De la motive florale, la forme geometrice. Si sa nu uitam de perlele aplicate in zona buzunarelor sau de-a lungul cusaturilor.

    Si tot anul acesta se poarta blugii foarte rupti. Intentionat. Unii par mai degraba pantaloni scurti pentru ca le lipseste cam toata partea din fata, de sus pana jos.  Altii sunt zdrentuiti 360 de grade.  Nu-i nicio problema daca in loc de tiv, curg atele. E la moda! Sa nu uitam de blugii « Boyfriend ». Desi numele ar putea sa va duca cu gandul la o pereche de pantaloni cam barbatesti, nu e deloc asa. Sunt foarte confortabili si foarte sic, in acelasi timp. Vei fi relaxata purtandu-i. Au talia ceva mai inalta, nu se muleaza, dar urmează frumos linia piciorului. Special pentru nostaligici si romantici, se poarta din nou blugii lungi si evazati. Potriviti mai degraba pentru doamne si domnisoare inalte, blugii poti fi asortati cu pantofi sau sandale cu toc si nu doar cu platforme. 

    Cu atatea modele la dispozitie, trebuie sa fii atenta totusi ce ti se potriveste cel mai bine. Pentru ca, oricat ar fi de comod, nu orice blug avantajează orice conformatie fizica. E important sa te simti bine cand ii imbraci, dar nici sa fie prea largi sau prea stramti – pe picior sau pe talie. Calea de mijloc e cea mai buna!

  • Articole similare