• Ia-ti doza de distractie cu Strongbow!

    Ia-ti doza de distractie cu Strongbow!

    Strongbow iti ofera o paleta intreaga de gusturi, avand marul in prim plan. Descopera-le pe toate!


    Acum ai de unde alege, pentru ca am extins aria de gusturi cu un produs demisec, surprinzator, perfect pentru cei care apreciaza bauturile mai putin dulci, facut dintr-o varietate de soiuri de mere: Strongbow Medium Dry. Cateva cuburi de gheata potenteaza gustul efervescent inconfundabil al acestui cidru demisec, plin de personalitate. Aromele sale completandu-se perfect, te fac sa-ti doresti sa mai deschizi o sticla. 

    Strongbow te asteapta sa descoperi si alte super combinatii efervescente de mar si fructe:

    Incearca Strongbow Red Berries
    Se potriveste de minune cu gustarile dulci si apetisante. Topeste o tableta de ciocolata cu lapte, adauga goji, afine si zmeura si asteapta sa se raceasca. Si nu uita de gheata!

    Descopera Strongbow Gold Apple
    Stiai ca stridiile merg perfect cu cidrul de mere? Gustul acidulat al sortimentului Gold Apple asigura un contrast textural placut, iar nota amaruie se imbina excelent cu textura cremoasa a acestor fructe de mare. Serveste-le impreuna cu lamaie si caviar!

    Serveste cu prietenii un Strongbow Pear
    Acompaniaza ideal gustarile usor sarate, savuroase. Echilibrul dintre dulceata perelor care persista si efervescenta bulelor fine, il recomanda pentru momentele cand ai pofta de ceva gustos si foarte revigorant.

    Iar daca esti interesat cum se prepara cidrul, trebuie sa stii ca totul incepe in natura, toamna, cu cele mai coapte si zemoase mere. Dupa ce sunt culese si spalate, merele sunt lasate la fermentat timp de 7-10 zile, apoi zdrobite si presate pana se obtine un suc de mere pur. Ulterior, sucul de mere este filtrat. Mai departe, expertii adauga diferite fructe pentru a diversifica gustul. Produsul este imbuteliat si gata de a fi servit!

    Nu mai sta pe ganduri si da drumul la distractie! Aduna-ti prietenii la Golden Hour si incepe seara cu un cidru Strongbow!

    La orice comanda inregistrata in perioada 01 – 31 august pe cora.ro primesti cadou doua mini doze de Strongbow in editie limitata. Enjoy!

  • Articole similare