• Trusa de cosmetica la 30 de ani: ce iti trebuie cu adevarat

    Trusa de cosmetica la 30 de ani

    La 30 de ani, femeile se afla, asa cum spune o vorba veche, ”in floarea varstei”. Chiar daca prospetimea adolescentei a trecut, ea este compensata de maturizare, de dezvoltarea respectului fata de sine insasi si de dezvoltarea capacitatii de a se pune in valoare. In acelasi timp, este perioada in care incepem sa ne pregatim pentru primele semne ale varstei a doua. Pielea noastra are nevoie de atentie si de ingrijire, astfel incat sa isi pastreze stralucirea si frumusetea cat mai mult timp. Iata ce ar trebui sa ai pe raftul cu produse cosmetice in preajma varstei de 30 de ani:

    Ca si pana acum, nu trebuie sa iti lipseasca demachiantul si o crema de hidratare profunda, pe care sa le folosesti in fiecare seara, chiar daca nu ai purtat machiaj. Pielea are nevoie sa fie curatata de impuritatile din aer care se vor aseza cu siguranta pe parcursul zilei care a trecut.

    Un produs de exfoliere este una dintre cele mai importante achizitii de care ai nevoie. Dupa varsta de 30 de ani, metabolismul si puterea de regenerare a celulelor se schimba si acestea au nevoie de revitalizare. Daca vei constata ca problema ta este mai profunda, apeleaza la un serum de exfoliere.

    Cauta creme si lotiuni tonice care sa aiba in compozitia lor si vitamine. Cele mai importante sunt  vitaminele A, C si E.

    Daca pana acum ai mai ”chiulit” de la aplicarea cremei de protectie solara, a venit momentul sa nu mai neglijezi acest lucru. Lotiunea cu factor de protectie este indispensabila pentru a intarzia aparitia ridurilor si pentru a-ti mentine pielea sanatoasa.

    In afara de produsele cosmetice pe care le folosesti in intimitatea casei tale, nu strica sa pastreazi la indemana si numarul de telefon al unui specialist in cosmetica, pe care e bine sa il vizitezi periodic, astfel incat sa primesti sfaturi personalizate si tratamente profesionale, atunci cand crezi ca este cazul.
  • Articole similare