• 8 trucuri ca sa iti pui ochii in evidenta

    8 trucuri ca sa iti pui ochii in evidenta


    Machiajul este arta prin care scoatem in evidenta cele mai frumoase trasaturi ale noastre. Ne ofera incredere in noi si ne face sa stralucim in momente importante pentru viata noastra. Stilistii si expertii in moda ne recomanda sa ne punem in evidenta doar una dintre zonele fetei fardand-o mai pronuntat, pentru a nu exagera astfel incat sa apara efectul de masca. Daca iti doresti ca ochii tai sa fie cei avantajati de machiaj, iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa ai cea mai expresiva privire:

    Creionul dermatograf sau tusul de ochi sunt printre cosmeticele cele mai eficiente atunci cand dorim sa ne punem in evidenta ochii. Daca nu esti foarte indemanatica si ti se par greu de folosit, atunci iata un truc simplu: deseneaza o linie groasa pe mana, apoi foloseste o periuta cu fire tari care te va ajuta sa colectezi pigmentul si sa il aplici pe pleoapele tale.

    Aplica un pic de highlighter in zona imediat de sub sprancene. Vei constata ca privirea ta va deveni mult mai intensa.

    ● Un pic de fard de ochi de culoarea sampaniei in zona interioara a pleoapei iti va face intreaga fata sa se lumineze.

    ● Din cand in cand, inlocuieste clasicul creion dermatograf negru sau maro cu unul intr-o culoare mai vie si stralucitoare. Vei fi surprinsa de efect!

    Daca ai gresit o linie sau o umbra si nu vrei sa o iei de la capat, inmoaie un betigas de curatat urechile in putin demachiant si sterge numai in locul in care ai nevoie.

    Daca ai riduri fine in coltul exterior al ochilor, foloseste un pic de anticearcan pentru a le ”sterge” de pe fata.

    ● Tot anticearcanul iti va fi de folos daca ai ochii umflati, insa cu o conditie: sa fie o nuanta putin mai inchisa decat cea a pielii tale.

    Daca iti doresti un machiaj in stilul smokey eyes, insa ti se pare ca negrul este prea agresiv pentru tine, incearca sa il faci folosind nuante de maro, de la bej pana la maro inchis. Vei constata ca este un smokey eyes la fel de spectaculos precum cel clasic, insa mult mai ”prietenos” cu trasaturile tale.

  • Articole similare