• Bijuterii “smart”

    Bijuterii “smart”

    Desi utile, marea majoritate a gadgeturilor care ti-ar face viata mai usoara si te-ar ajuta sa iti eficientizezi timpul nu arata foarte feminin. Dar acest lucru este pe cale sa se schimbe. Bijuteriile “smart” au devenit in ultima vreme foarte apreciate. Combinand cu succes designul elegant cu tehnologia de ultima generatie, aceste dispozitive portabile sunt accesorii inteligente, care odata conectate la un smartphone iti ofera constant informatii importante despre calitatea somnului, nivelul de stres, activitatea fizica etc. Iti prezentam  mai jos 3 bijuterii smart, care nu numai ca arata extrem de bine, dar sunt si foarte utile:


    1. Leaf este un dispozitiv optimizat pentru a monitoriza sanatatea femeilor. 
    Pe langa monitorizarea stresului si a somnului, ajuta si la urmarirea sanatatii reproducerii si ofera exercitii de meditatie. Leaf are o baterie care se poate schimba si o durata de viata de pana la 6 luni. In plus, poate fi purtat ca bratara, colier sau ca brosa. Fara ecran sau butoane, se va potrivi cu siguranta oricarui stil vestimentar. 


    2. Senstone este un dispozitiv mic, portabil, care sunt aspectul unui pandantiv elegant ascunde un instrument de inregistrare. 
    Astfel, daca iti doresti sa transformi gandurile in text, la orice ora din zi sau din noapte, oriunde te-ai afla, aceasta bijuterie este clar pentru tine. Mai mult, Senstone nu numai ca iti inregistrează vocea, ci iti si transcrie vorbele in text, in mod automat. E cam ca o camera de luat vederi, dar cu sunet. Cool, nu? :)


    3. The Neatmo June este o bratara conceputa sa masoare timpul pe care il petreci la soare. Arata mai mult ca o bijuterie decat ca un tracker de sanatate, iar designul este fara indoiala feminin. Senzorul UV, capteaza razele solare si trimite apoi un raport in aplicatia iOS. Tot in aplicatie gasiti si recomandari despe cum sa te protejezi  impotriva razelor UV nocive.  
  • Articole similare