• Brutaria cora: bagheta rustica


    Brutaria cora: bagheta rustica

    Bagheta pe gustul romanilor


    Daca ar fi sa facem bagheta frantuzeasca putin mai romaneasca, oare ce-ar iesi? Cu aceasta curiozitate in gand, brutarii nostri au pornit in crearea unei paini cu totul noi, cu forma de bagheta de pe malurile Senei si gustul rustic si bogat, cum ii place romanului. 

    O simfonie in Crant major

    Daca inchizi ochii si auzi acel sunet de paine crocanta, scoasa de bunica din cuptor si rupta cu mana, poti sa-ti faci o idee despre ce te asteapta la cora. Creat din ingrediente atent alese, aluatul baghetei rustice se rumeneste pe vatra incinsa, pana capata acea coaja crocanta, de culoare aurie si cu gust bogat.

    O paine de savurat pur si simplu

    Cand ai o paine atat de buna, simplitatea e cuvantul cheie. Coaja crocanta si miezul bogat in gusturi se savureaza perfect cu zacusca, alaturi de cateva mezeluri fine sau cu unt proaspat de tara. 

  • Articole similare