• Decoreaza-ti casa in armonie cu toamna

    Decoreaza-ti casa in armonie cu toamna

    Dintre toate anotimpurile, toamna este, probabil, cel mai spectaculos din punct de vedere vizual. Culorile puternice din natura, lumina blanda a soarelui si temperaturile moderate alcatuiesc un peisaj prietenos si foarte atractiv. Casa ta este locul perfect in care poti sa imprumuti din frumusetea sezonului, astfel incat sa regasesti tot ce are acesta mai bun chiar si in zilele ceva mai mohorate. Iata cateva idei care te vor ajuta sa folosesti accentele toamnei la potentialul lor maxim:

    In locul fetelor de masa, alege o vaza cu flori de sezon sau chiar cativa dovleci copti. Te vor introduce imediat in atmosfera autumnala.

    In zilele frumoase, continua sa iei masa pe terasa, impreuna cu familia, dar pune la indemana, pe spatarul scaunelor, cateva paturi usoare in culori potrivite: portocaliu, nuante blande de maro sau visiniu.

    • Ia din parc frunze ruginii sau chiar cateva ramurele cazute din copaci si asaza-le in vaze, in camera de zi. Spatiul va capata, dintr-o data, un aer perfect asortat anotimpului.

    • In dormitoare, inlocuieste cuverturile usoare din timpul verii cu cateva pleduri cu model ecosez.

    Pune cat mai multe cosulete cu fructe in bucatarie, in camera de zi sau chiar si pe hol. In locul unui cos masiv, alege cateva mai mici. Vei avea o adevarata sarbatoare a Recoltei la tine acasa!

    • Un dovleac scobit cu talent poate deveni un vas absolut spectaculos in care sa tii flori si ramuri uscate.

    • Camera de baie este un alt loc in care poti sa introduci atmosfera relaxanta a toamnei, cu o investitie minima. Fie ca vorbim despre culorile prosoapelor (poti alege verde inchis sau diverse nuante de rosu) sau de cateva accente plasate pe masuta de toaleta, vei constata cat de interesanta va fi transformarea.

    • Chiar si camara sau alte spatii destinate depozitarii pot deveni ”ambasadori” ai toamnei in casa ta. Aduna mai multe frunze ruginii si lipeste-le pe perete intr-un model pe care il doresti. Ii poti lasa chiar pe copii sa se ocupe de aceasta decoratiune. Vei avea privelistea unui element vizual proaspat si simpatic de fiecare data cand vei intra in acea incapere. 

  • Articole similare