• La ce sa fii atent cand inchiriezi pe internet un apartament de vacanta

    La ce sa fii atent cand inchiriezi pe internet un apartament de vacanta

    Odata cu dezvoltarea internetului, gasirea unui loc confortabil in care sa iti petreci un city-break, un weekend sau chiar vacanta a devenit mult mai usoara. Daca nu esti neaparat incantata de hoteluri sau cauti un pret mai bun, ai la dispozitie zeci de site-uri in care nenumarate apartamente abia asteapta sa le vizionezi. De la clasicul booking.com pana la mai noul airbnb, spatiul virtual iti ofera nenumarate oferte cat mai apropiate de gusturile si de pretentiile tale. Iar diversitatea este, desigur, o veste bune, insa uneori se poate dovedi si destul de complicata. Din atatea variante, oare care e cea mai buna, cu adevarat, pentru tine? 

    Inainte de a lua o decizie si de a apasa butonul de rezervare, iata cateva lucruri de care iti recomandam sa tii cont:

    ● In primul rand, citeste cu atentie recenziile apartamentului care te intereseaza. Cu cat sunt mai multe cu atat mai bine. De fapt, chiar te sfatuim sa te concentrezi mai degraba asupra locurilor care au mai multe recenzii. Din ele poti afla daca locul ofera si in realitate ceea ce promite, care sunt punctele lui forte, dar, mai ales, care sunt inconvenientele de care s-au lovit clientii precedenti.

    Fii atent/a si la fotografiile de prezentare. In mod normal, un proprietar care nu are nimic de ascuns ar trebui sa faca publice fotografii cu fiecare camera a apartamentului. Daca ti se pare ca lipseste ceva, solicita lamuriri in scris. Poate este doar o scapare sau poate chiar exista o problema. Te vei lamuri destul de bine din raspuns sau… din absenta lui. 

    Site-urile importante de rezervari iti ofera diferite filtre de cautare, prin care poti selecta exact ceea ce iti doresti. Fii cat mai riguroasa si exprima-ti cat mai precis preferintele, iti va fi de mare ajutor atunci cand vei face selectia finala.

    Cauta pe alte site-uri cat mai multe detalii despre zona in care se afla apartamentul. Chiar daca se lauda cu o pozitie centrala, acest lucru nu inseamna ca zona respectiva este scutita de neajunsuri.

  • Articole similare