• Fii trendy! Toamna aduce o explozie de culoare in dressingul tau!

    Fii trendy! Toamna aduce o explozie de culoare in dressingul tau!

    Vine toamna, bine-mi pare! Ai toate motivele sa fii happy ca treci la tinutele anotimpului rece in primul rand pentru ca moda acestui an este generoasa si non-conformista.

    Daca vrei sa fii in voga toamna aceasta ar fi bine sa mergi la shopping si sa te axezi pe tinute animal print, care este hitul toamnei, potrivit designerilor. Sacouri, cardigane, rochii – toate sunt binevenite daca sunt in aceasta nota.

    La fel de apreciate sunt si tinutele de piele, in nuante specifice toamnei – verde inchis, burgundy, gri, albastru, negru – rochia de piele nu trebuie sa lipseasca din garderoba. Toate marile case de moda din lume pariaza pe ea: Hermes, Miu Miu, Givenchy, Victoria Beckham, Sonia Rykiel sau Alexander McQueen, asa ca nu strica sa tii cont de trend-setteri.

    Pe masura ce inaintam in sezonul rece si scad temperaturile, culorile devin tot mai vibrante.
    Asadar, in iarna 2018-2019 vom avea parte de o explozie de culoare, binevenita, de altfel, in peisajul dezolant al iernii. Asa ca indrazneste sa porti haine cat mai colorate – se poarta mult paltoane mov, sacouri albastre sau portocalii. Cu cat mai multe culori, cu atat mai bine. Haina de blana nu trebuie sa lipseasca, anul acesta este supradimensionata si poate fi uni – caz in care e musai sa alegi o culoare puternica – sau o combinatie de mai multe culori.

    Vesti bune si pentru amatoarele de imprimeuri in carouri, ecosez-ul is back in business! Si aici imaginatia designerilor nu are limite, se poarta cele mai neobisnuite combinatii de culori. Si daca te intrebi cu ce incaltaminte sa accesorizezi aceste minunate tinute multicolore, piesa de rezistenta a toamnei ramane pantoful-soseta, in culori la fel de puternice. Confortabil, sic, jucaus, o placere sa defilezi cu el!

    Asadar, nu prea e loc pentru conservatorism, lasa la o parte inhibitiile si adauga cat mai multa culoare in dressing-ul tau.



  • Articole similare