• Porneste in aventura spatiala cu Dino!

    Porneste in aventura spatiala cu Dino!

    Inveti si te distrezi explorand cosmosul!

    Pune-ti casca de astronaut, ne imbarcam intr-o aventura fascinanta alaturi de Dino si Danonino! Cu ajutorul telefonului mobil vom descoperi tainele cosmosului si vom calatori in cele mai ascunse locuri ale Galaxiei. Asa ca bine ai venit in programul spatial Danonino!

    Inainte de decolare, asigura-te ca ai aplicatia Shazam instalata pe telefonul tau mobil. Ea va fi „racheta“ ta catre stele. O poti descarca oricand de pe Google Play sau App Store, in functie de telefonul pe care il ai.

    Vrei sa afli care sunt pasii necesari in aceasta calatorie?

    1.    Cumpara orice pachet de branzica sau iaurt de baut DANONINO
    2.    Scaneaza cu Shazam codul de pe pachete sau sticlute
    3.    Descopera universul pas cu pas!

    Te intrebi ce se intampla cand scanezi?

    Scaneaza ambalajele: Indreapta aplicatia catre cartonul ambalajelor Danonino, scaneaza simbolul si vei porni cu racheta intr-o calatorie prin Cosmos!

    Fa-ti un selfie cu Dino - Scaneaza sticlutele: simbolul de pe sticlute te poarta prin Cosmos catre una din planetele Sistemului nostru Solar. Dino te asteapta sa faceti o poza impreuna!

    Nu uita sa colectionezi toti cei 15 magnetei din Colectia Danonino si completeaza harta aventurilor lui Dino in Cosmos! In plus, daca cumperi 2 produse Danonino de pe cora.ro, beneficiezi de 20% reducere la cel de-al doilea produs cumparat!



  • Articole similare