• Stiai ca ai dreptul la o masina de inlocuire cat timp a ta este in service?

    Stiai ca ai dreptul la o masina de inlocuire cat timp a ta este in service?

    Daca esti pagubit intr-un accident, nu trebuie sa ramai pieton. Legea ofera dreptul la o masina de inlocuire pentru perioada in care a ta va sta in service, fara sa platesti un cost suplimentar. Trebuie doar sa iti soliciti acest drept, si vei primi o masina similara cu cea avariata, din momentul in care iti lasi vehiculul in service pentru reparatii. Masina de inlocuire este livrata la service sau intr-un alt loc pe care il specifici tu anterior.


    Daca masina ta are nevoie de reparatii care dureaza mai mult de 4 ore, ai dreptul sa primesti un vehicul de inlocuire. Pentru fiecare 4 ore de manopera primesti masina de inlocuire pentru inca o zi. De exemplu, daca reparatia dureaza 20 de ore, vei primi masina timp de 5 zile.  

    Masina de inlocuire se obtine de la o companie de inchirieri auto, in mod gratuit, deoarece aceasta va deconta contravaloarea inchirierii direct de la asiguratorul soferului vinovat de producerea accidentului.

    cora  impreuna cu partenerul Otto Broker iti vine in ajutor cu intreaga procedura de inchiriere, trebuie doar sa ne scrii pe adresa ottobroker@autonom.ro sau sa ne suni  la telefon 0725 800 571


    Stiai ca ai dreptul la o masina de inlocuire cat timp a ta este in service?


    Pentru a obtine masina de inlocuire ai nevoie de:

    • Nota de constatare
    • Deviz de reparatie
    • Copie dupa Certificatul de Inmatriculare
    • Copie dupa Carte de Identitate si Permis de Conducere

    Incheie polita RCA online, pe o luna sau atat cat ai nevoie, de aici. Dupa efectuarea platii, vei primi polita pe e-mail si vei avea oricand acces la ea in contul tau de client.

  • Articole similare