• 8 trucuri simple care iti vor face viata mai usoara

    8 trucuri simple care iti vor face viata mai usoara

    Uneori, problemele din gospodarie care ti se par complicate au solutii dintre cele mai simple. Iata cateva raspunsuri ingenioase la situatii care, pana acum, ne dadeau batai de cap:


    Ai o perna care si-a modificat forma si a devenit mult prea plata pentru a mai fi comoda? Las-o 30 de minute la soare. Caldura va absorbi umezeala acumulata in ea si va reveni la forma initiala.

    Te-ai saturat ca animalele de casa sau copiii sa mute mereu covoarele mai mici de la locul lor? Fixeaza  fasii de banda dublu adeziva pe tesatura si pe podea, astfel incat vor ramane mereu in pozitia pe care o doresti.

    Ai o mascara care incepe sa se usuce in interiorul tubului, dar nu vrei sa te desparti de ea? Inmoaie periuta cateva secunde in apa calduta, inainte sa o introduci in tub pentru aplicare. Vei constata ca se intinde mult mai usor si genele tale vor arata impecabil!

    Daca ai mai multe perechi de cizme pentru iarna, vei constata ca depozitarea lor incepe sa devina o problema, pentru ca ocupa mult loc in dulapul de incaltaminte. Incearca sa le prinzi cu umerase care au si clipsuri si sa le agati pe o bara din dulap,  destinata hainelor. Vei face economie de spatiu.

    Atunci cand fierbi oua, adauga in apa o lingurita de bicarbonat de sodiu si vei constata ca vor fi mult mai usor de decojit.

    Calcatul camasilor ti se pare o corvoada, mai ales in zona nasturilor? Efectueaza aceasta operatiune dupa ce ai intors camasa pe dos. Vei constata ca e mult mai simplu!

    Atunci cand vrei sa incalzesti o felie de pizza la cuptorul cu microunde, pune in cuptor si un pahar cu apa. Vei descoperi ca pizza isi recapata consistenta initiala, ca atunci cand abia a fost preparata.

    S-a infundat teava de scurgere de la o chiuveta? Nu ai nevoie de produse scumpe sau de un meserias pentru a rezolva problema. Pregateste un amestec din bicarbonat de sodiu si otet si toarna-l in ciuveta. Asteapta sa se formeze spuma si, apoi, da drumul la apa. Vei observa cum teava se desfunda fara prea mare efort, iar chiuveta ramane curata.

  • Articole similare