• Campanie Brown Stone Ambition

    Campanie Brown Stone Ambition


    Cumpara din orice hipermarket cora produse Brown Stone Ambition cu o reducere* de 50%.


    Vezi mai multe detalii despre campanie aici.

    Campania este valabila in perioada 1 Octombrie - 31 Decembrie, in limita stocului disponibil.

    *Discountul este inclus in pretul afisat.


    Ce trebuie sa stii despre colectia Brown Stone Ambition

    Oalele si tigaile din colectia Brown Stone au un aspect unic, inspirat din piatra naturala. Vasele sunt fabricate din aluminiu forjat, un material foarte rezistent la deformare. Produsele au un invelis de tip Qualium Basic Stone Edition, care imita aspectul pietrei. Qualium Basic este un tip de invelis cu proprietati foarte buna si rezistenta ridicata la lovituri sau zgarieturi. Manerele sunt invelite intr-un material special, de tip Soft Touch, pentru o prindere sigura. 

    Colectia Brown Stone pune la dispozitie o gama variata de vase si ustensile de bucatarie. Acestea ies in evidenta prin design-ul unic, inspirat din natura, imitand aspectul pietrei intr-o nuanta neutra, potrivita bucatariilor moderne si nu numai. 

    Functionalitatea este insa punctul forte al colectiei: oalele si tigaile Brown Stone sunt fabricate din aluminiu forjat, ceea ce le face foarte rezistente la deformari, si le asigura deci rezistenta de durata. Produsele sunt de asemenea acoperite cu un strat de tip Qualum Basic, cu proprietati non-stick – acesta nu numai ca face gatitul mai usor, ci si curatarea mai rapida, deoarece alimentele nu se vor lipi de peretii sau fundul oalelor si tigailor. Stratul Qualum Basic, de inalta calitate, asigura si o rezistenta ridicata a produselor impotriva zgarieturilor. 

    Oalele Brown Stone dispun si de capace rezistente, din sticla temperata – capacele se pot insa achizitiona si separat. Oalele inalte sunt foarte incapatoare, si permit gatitul pentru toata familia. Colectia include si o oala pentru gatit la abur, perfecta pentru cei care vor sa se bucure de o masa sanatoasa in fiecare zi.

    Pe langa aspectul unic si proprietatile practice, produsele Brown Stone sunt si mai usor de utilizat: acestea au manere de tip Soft Touch, foarte comfortabile pentru o prindere sigura. Mai mult, toate oalele si tigaile colectiei sunt potrivite pentru a fi folosite in siguranta pe toate tipurile de aragaze, inclusiv cele cu inductie, fiind deci accesibile pentru toate bucatariile. Nu in ultimul rand, vasul dreptunghiular Brown Stone, din aluminiu turnat, poate fi utilizat chiar si pentru a gati la cuptor, insa nu este singurul avantaj: dispune si de un capac din sticla temperata cu Aroma Knob System – acesta permite adagarea lichidului prin manerul din capac, fara a fi deci nevoie de a-l ridica. 

    In aceeasi colectie poti gasi si un set de cutite, potrivit pentru pregatirea mancarii – acesta include doua cutite de utilitati de dimensiuni diferite, si un curatator de legume. Acestea au manere comfortabile, usor de utilizat si ascutit, foarte practice pentru a prepara mai multe tipuri de mancare. 

    Ceainicul Brown Stone are un aspect modern, deosebit, in stilul specific care imita piatra. Acesta este fabricat din otel inoxidabil de calitate, o capacitate incapatoare de 3L, si are de asemenea manerul de tip Soft Touch. Ceainicul este gandit special pentru siguranta utilizatorului, manerul fiind prevazut cu un buton pentru deschidere. 

    Ingrijite cum trebuie, produsele colectiei Brown Stone vor fi un ajutor de durata in orice bucatarie. Pe langa aspectul unic, modern, acestea sunt practice, usor de utilizat, perfecte pentru a gati sanatos pentru toata familia, si nu in ultimul rand accesibile. 
  • Articole similare