• Cele mai puternice trenduri ale toamnei


    Sezonul de toamna este unul dintre cele mai prielnice pentru expresivitatea stilistica. Temperaturile de afara ne ofera confortul de a crea combinatii cat mai interesante si de a le pune in valoare. Zilele toride in care preocuparea de a gasi haine cat mai simple si usoare au trecut, iar cele geroase in care tot ce vrem e sa ne acoperim cat mai bine pentru a ne feri de frig inca nu au venit. Toamna te poti bucura de libertatea deplina de a te juca cu imaginatia si cu creativitatea ta, cat iti pofteste inima. Iata si cele mai importante trenduri ale sezonului 2018, din care te poti inspira si pe care le poti introduce in garderoba ta.

    1. Ecosez. Celebrele carouri scotiene au fost, din nou, descoperite de marii designeri. Le poti purta atat in piese importante precum fustele sau rochiile, dar si ca accent pentru accesorii- geanta sau pantofi.

    2. Mataerialul reiat. Mai tii minte sarafanele sau pantalonii care erau nelipsiti din garderoba ta in copilarie? Ei bine, te anuntam ca tesatura reiata, cu celebrele ei dungi in relief, a revenit din nou in moda. De data aceasta, te sfatuim sa nu te limitezi la piesele mai degraba scolaresti, ci sa te reorientezi catre rochii, fuste sau chiar pardesie realizate din acest material, care vor reprezenta echilibrul perfect intre nostalgie si maturitatea ta stilistica de acum.

    3. Puloverele voluminoase. Nu trebuie sa astepti zilele geroase pentru a te bucura de confortul unui pulover spectaculos, tricotat cu elemente de volum sau cu modele interesante. Il poti purta si intr-o zi mai racoroasa de toamna, chiar in loc de jacheta sau de pardesiu. Pe podiumurile de moda, puloverele tricotate au aparut in cele mai diverse combinatii, fiind asortate cu fuste, pantaloni sau chiar si cu pantaloni scurti. Poti alege una dintre variante si o poti adapta stilului tau. Daca puloverul respectiv are un volum pe care il vrei reconfigurat pentru a-ti pune in valoare silueta, nu ezita sa il asortezi cu o curea cat mai interesanta.

  • Articole similare