• Fiecare zi poate fi o sarbatoare! Tortul perfect de petrecere te asteapta la cora!


    Ce-ar fi viata fara ceva dulce? Nici nu vrem sa ne inchipuim. Si nici nu trebuie. Ba chiar e mai usor ca oricand sa ne bucuram de deserturi gustoase in orice moment, multumita cofetarilor cora. Motive suntem siguri ca gasesti destule. Poate fi o zi speciala, un eveniment de gala sau pur si simplu soare afara. Oricand e un moment potrivit sa cumperi de la cofetaria cora. 

    TORT TIRAMISU - Ridica-ti spiritul

    Tiramisu este un desert clasic italian. O traducere mot-a-mot a termenului ar fi „trage-ma in sus”. Sau, mai pe romaneste, „invioreaza-ma”. Si nu e de mirare, avand in vedere ingredientele. Cu acest tort delicios, sigur o sa incepi ziua cu voie buna. Da, pentru ca unii italieni asa il consuma, pe post de mic dejun. Bineinteles, tu poti sa-l savurezi oricand.

    TORT TIRAMISU - Ridica-ti spiritul

    Ingrediente: crema fina de mascarpone, blat pufos de pandispan alb insiropat, frisca, crema vegetala cacao
    Alergeni: ou, gluten, lapte, soia. Poate contine urme de fructe cu coaja lemnoasa

    TORT AMANDINA - Tortul copilariei

    Daca esti acum adult, sigur ai trait emotia unei amandine mancate intre prieteni, la cofetarie. Sau a amandinelor aduse acasa de parinti, cu grija. E o prajitura care ne aduce multe amintiri: de final de an scolar, de la prima intalnire romantica, din momentele speciale ale copilariei noastre. Iar la cofetaria cora, am redat gloria acestei prajituri, sub forma unui tort gustos, de savurat cu nostalgii cu tot.

    TORT AMANDINA - Tortul copilariei


    Ingrediente: crema amandina, blat cacao insiropat, fondant cacao
    Alergeni: ou, gluten, soia, arahide, lapte

    TORT KRANTZ - O gustare dulce

    Se intampla uneori sa ai chef de o gustare crocanta, dar parca ar merge si ceva dulce si pufos. Pentru astfel de nehotarati sau multilateral pofticiosi, exista tortul Krantz, denumit asa datorita invelisului crocant, din nuci caramelizate. Odata ce treci de ele, o crema fina de cappuccino completeaza gustul. Ca sa fie toate papilele impacate.

    TORT KRANTZ - O gustare dulce

    Ingrediente: crema fina cappuccino, blat, barot nuci caramelizate
    Alergeni: ou, gluten, nuca, lapte, soia

    TORT NOIR - Bunatate noir

    Tortul Noir nu e negru de suparare. Dimpotriva, aduce multa fericire celor care-l pun pe masa. Pentru ca sub glazura sa de cacao, se ascunde un blat cu si mai multa cacao. Ca sa nu mai vorbim de crema, bazata si ea pe cacao si pasta de arahide. Un adevarat festin pentru cei care apreciaza gusturile rafinate, dar simple.

    TORT NOIR - Bunatate noir

    Ingrediente: spuma de cacao, blat cacao insiropat, glazura cacao
    Alergeni: arahide, soia, lapte, ou, gluten

    TORT FRÊT NOIRE - Dulce, dar si acrisor

    Forêt Noire sau Padurea Neagra, cum i-am spune noi, isi incepe viata ca un tort Noire, dar calatoreste apoi prin tinuturile purtatoare de gusturi dulci-acrisoare. Cu visine si glazura de fructe de padure, acest desert e ideal pentru cei care prefera ceva dulce, gustos, dar si echilibrat. Ca o plimbare prin padure dupa o zi insorita la plaja.

    TORT FO RÊT NOIRE - Dulce, dar si acrisor


    Ingrediente: sarlota, visine, glazura cacao, frisca, crema vegetala, pandispan cacao, glazura fructe de padure
    Alergeni: ou, gluten, soia, lapte. Poate contine urme de fructe cu coaja lemnoasa.

    Rasfoieste paginile catalogului de cofetarie cora si vezi ce alte torturi si prajituri poti gasi la noi, abtine-te sa nu musti din ele si alege produsele pe gustul tau. Apoi, vino in magazin si completeaza formularul de comanda cu ajutorul unui reprezentant cora, cu minimum 48 de ore inainte de evenimentul tau si tortul tau va fi gata de petrecere.



  • Articole similare