• Daca faci aceste 6 greseli, grabesti moartea propriului telefon

    Daca faci aceste 6 greseli, grabesti moartea propriului telefon

    Foarte multi oameni achizitioneaza telefoane din ce in ce mai performante, mari consumatoare de resurse, dar care au nevoie de un anumit tratament pentru a avea o viata cat mai lunga. Cu toate acestea, foarte multi dintre noi fac o serie de greseli care scurteaza mult speranta de viata si de optima functionare a propriului telefon. 


    #1 Decizia de a nu upgrada softul, atunci cand telefonul ti-o cere. Desi upgradarea este consumatoare de timp, in cazul in care nu upgradezi la timp softul, atunci capacitatea telefonului de a functiona optim nu va mai fi una la fel de mare. 

    #2 Folosirea de incarcatoare de la alte telefoane sau marci duce la distrugerea bateriei telefonului tau.

    #3 Purtarea telefonului in mana atunci cand mergi sau asezarea lui pe bordul masinii. Ambele obiceiuri duc la incalzirea excesiva a telefonului care poate afecta bateria sau cipul telefonului.

    #4 Absenta unei protectii. O husa, folie sau protectie de ecran, protejeaza telefonul de praf, supraincalzire, zgarieturi si chiar spargere. 

    #5 Lasarea telefonului la incarcat prea mult timp. Ideea de a-l lasa la incarcat peste noapte scade rezistenta bateriei.

    #6 Inlocuirea bateriei cu una ieftina . O baterie ieftina poate parea o afacere buna, insa o baterie ieftina poate sa-ti distruga iremediabil telefonul. 

  • Articole similare