• Vrei sa intri in forma pentru sarbatori? Iata cateva sporturi care te vor ajuta!

    Vrei sa intri in forma pentru sarbatori? Iata cateva sporturi care te vor ajuta!

    Chiar daca sezonul estival a trecut, iar toamna s-a instalat cu drepturi depline, nu inseamna ca preocuparea pentru aspectul nostru si pentru o forma fizica buna trebuie sa dispara.  Desigur, motivul cel mai important este sanatatea, dar si faptul ca se apropie sarbatorile de iarna si sezonul de petreceri poate fi foarte motivant. Daca activitatea si rezistenta ta fizica nu au fost in ultima vreme la cotele cele mai ridicate, atunci probabil ca ideea de a incepe rutina de sport cu exercitii in aer liber nu este cea mai fericita. Iar daca banda de alergat sau bicicleta de interior ti se par plictisitoare, atunci nici un abonament la sala nu te incanta foarte tare. Exista, insa alte sporturi pe care le poti practica in interior, pe care s-ar putea sa le gasesti mult mai interesante. Iata cateva dintre ele:

    Kangoo Jumps este una dintre cele mai intense forme de activitati cardio. Intr-o singura sesiune, poti sa arzi pana la o mie de calorii. De asemenea, este unul dintre sporturile cele mai spectaculoase, pentru ca orice miscare sau coregrafie devin mult mai spectaculoase pe ghetele cu arcuri. Inainte de a incepe antrenamentele, iti recomandam, insa, o discutie cu medicul pentru ca unele afectiuni, in special cele la coloana vertebrala, ar putea fi incompatibile cu kangoo jumps.

    Tae Bo este un program de sport care combina elemente din artele martiale, box si alte activitati de fitness. Antrenamentele se desfasoara pe o muzica extrem de antrenanta, care te va ajuta sa iti ridici energia la cel mai inalt nivel. In afara de avantajele pe care le aduce siluetei, Tae Bo iti va imbunatati activitatea cardiovasculara, rezistenta la efort si forta fizica.

    Daca iti place sa dansezi si ai inclinatii coregrafice, Zumba este exact sportul care te va cuceri. Ritmurile sud-americane sunt nelipsite de la fiecare antrenament: Salsa, Merengue, Cumbia si Reggaeton sunt incluse in fiecare sesiune. Antrenorii stiu sa creeze o atmosfera foarte distractiva si sa incurajeze entuziasmul participantilor, astfel incat nici nu vei simti cand trece timpul, iar beneficiile acestei activitati vor fi vizibile atunci cand iti vei alege rochia in care vrei sa fii admirata de Revelion. 

  • Articole similare