• Vrei un upgrade la cafeaua ta? Iata aplicatiile care te vor ajuta!

    Vrei un upgrade la cafeaua ta? Iata aplicatiile care te vor ajuta!

    Cafeaua nu este numai acea bautura devenita indispensabila pentru multi dintre noi ca sa incepem fiecare dimineata sau ca sa ne invioram pe parcursul zilei. O cafea bine facuta, aromata si preparata ca la carte poate fi una dintre marile placeri ale momentelor noastre de recreere. Daca vrei sa descoperi moduri noi de a o prepara sau sa iti perfectionezi talentul de barrista, poti descoperi cateva aplicatii care vor deveni ”asistenti” de nadejde.

    Coffee Calculator este, asa cum ii sugereaza si numele, un instrument care socoteste cantitatea optima de cafea de care ai nevoie pentru a prepara bautura exact asa cum o preferi. De asemenea, ea poate estima ce cantitate poti pregati din boabele de cafea pe care le ai la dispozitie. Este disponibila gratuit pe Android, asa ca o poti avea tot timpul la indemana pe smartphone-ul tau. 

    Coffee Cup Guru, disponibila atat pe Android cat si iOS, iti ofera 30 de retete pentru diferite tipuri de preparare a cafelei. Fiecare dintre acestea este insotita de animatii interesante si haioase, care te vor ghida prin fiecare etapa. Vei primi, de asemenea, statistici interesante pentru pasionatii de acest domeniu. In plus, fiecare reteta poate fi evaluata, astfel incat sa ai acces la istoricul diferitelor tale optiuni si sa iti poti aminti mai usor care dintre ele ti-au placut mai mult si care nu ti-au lasat o impresie prea buna.

    Daca preferi, totusi, sa iti bei cafeaua in oras iar telefonul tau functioneaza pe un sistem iOS, te sfatuim sa incerci Cupper. Este o aplicatie care te ajuta sa gasesti cele mai bune cafenele din zona ta, daca locuiesti intr-unul dintre orasele inregistrate. Fiecare bautura pe baza de cafea evaluata in localurile respectiva primeste un rating de la 1 la 10, pe baza mai multor criterii: aroma, savoare, aciditate, consistenta, echilibru al gustului. In functie de calitatile importante pentru tine la o cafea, poti sa cauti locul perfect in care te asteapta ceasca aburinda perfecta.

  • Articole similare