• Cum sa-ti decorezi casa de Craciun simplu si elegant

    Cum sa-ti decorezi casa de Craciun simplu si elegant

    Craciunul inseamna familie, prieteni si intimitate. Decorul casei este important pentru crearea unei atmosfere de magie, in care toti cei dragi se vor simtiti relaxati si iubiti. Pentru asta nu trebuie insa sa va chinuiti excesiv. Cu doar o vizita la supermarket, puteti avea tot ce va trebuie. Tot ceea ce trebuie sa faceti apoi este sa va lasati creativitatea sa zboare. Inainte de toate, faceti-va un plan in care sa achizitionati mai intai piesele mari, apoi pe cele mici. Noi va propunem cateva elemente cheie pentru ca decorul casei voastre sa fie ca in povesti : 

    Coronita de brad – Alegeti ceva cat mai simplu, care sa reflecte culorile Craciunului, verde si rosu. Va puteti gandi si la o coronita de brad pentru interior, pe care sa o asezati intr-un cadru in care sa o puteti alatura unui sfesnic cu lumanari. 

    Vaze, stropitori si galetuse decorative cu brad, crengute de merisoare sau vasc. Asezate la intrarea in casa, acestea vor aduce multa energie buna. 

    Crengute asezate in vaze de sticla cu mesaje. De la magazinele cu obiecte de decor va puteti achizitiona cateva crengute simple pe care sa le asezati in vaze mari de sticla si de care sa agatati carduri frumos desenate care sa contina mesaje de Craciun pentru cei dragi. 

    Boluri cu pietricele si lumanari. In 2-3 boluri de sticla puteti pune pietricele ornamentale in care sa asezati lumanari albe sau rosii. Bolurile le puteti pune pe console sau masute. 

    Decorul mesei de Craciun trebuie sa fie cu adevarat wow. Pentru a obtine acest efect va puteti gandi la niste panglici albe pe care sa le pliati intr-o funda si de care sa prindeti crengute cu vasc. Masa, de asemenea, trebuie infrumusetata cu mici decoruri care sa respecte tematica Craciunului - fie ca sunt mici boluri cu globulete, lumanari, crengute de brad sau crafturi din hartie sau fetru. 

  • Articole similare