• Dezvoltare personala in timpul liber

    Dezvoltare personala in timpul liber

    Timpul tau liber poate fi dincolo de odihna si socializare cu prietenii si un timp pe care sa ti-l petreci pentru dezvoltarea unor aptitudini noi. Decizia de a-ti cizela un anumit talent sau, dimpotriva, de a invata ceva cu totul si cu totul nou, iti va oferi in oricare din situatii accesul spre un nou univers de cunoastere, oportunitatea de a intalni oameni cu povesti interesante si, nu il cele din urma, sansa de a sapa mai adanc in propria identitate. 

    Pentru o alegere cat mai usoara, noi iti oferim un mic inventar de activitati care te vor ajuta sa te dezvolti si sa te cunosti mai bine : 

    Cursuri de oratorie. Argumentatia clara, pragmatica, antrenanta, nu trebuie sa fie doar atuul unor persoane care lucreaza in comunicare, au studii de drept sau relationeaza permanent cu publicul. Acum exista cursuri care te invata tactici de exprimare si constructie a ideilor astfel incat dialogurile pe care le initiezi sa fie pline de continut, fluiditate si, mai ales sa fie convingatoare.

    Cursuri de gatit. Fie ca vrei sa inveti cum sa pregatesti o cina pentru prieteni, sa gatesti pentru familia ta sau sa pregatesti cele mai fanteziste deserturi, pe piata sunt o varietate de cursuri de gastronomie. Cele mai multe sunt predate de chefi recunoscuti din industrie. 

    Cursuri de actorie. Cu siguranta cursurile de actorie sunt o buna fereastra de introspectie si explorare a propriului sine, dar si de cunoastere a unei palete uriase de trairi si emotii. Partea si mai interesanta este ca un astfel de curs te va arunca intr-un univers de senzatii pe care il vei cuceri alaturi de alti oameni interesanti. 

    Cursuri de olarit, origami, desen sau pictura. Ca tot ceea ce inseamna lucrul cu mainile, astfel de cursuri te vor deconecta de la propriile anxietati si probleme si te vor ajuta sa te concentrezi pe ceva ce trebuie sa duci la bun sfarsit. In plus, te pot ajuta sa-ti descoperi latura artistica. 

    Cursuri de scriere creativa. Arta de a aseza cuvintele unele langa altele intr-o poveste captivanta pentru cei care o citesc o poti descoperi si tu. Chiar daca nu ai talent de scriitor, stapanirea unor tehnici de scriere te va ajuta de fiecare data cand vei incerca sa transmiti un mesaj in scris. 

  • Articole similare