• 5 idei despre cum sa aveti o casa primitoare

    5 idei despre cum sa aveti o casa primitoare

    O casa si o atmosfera primitoare si le doresc atat proprietarii casei, cat si musafirii. Pentru crearea unui astfel de spatiu, totul este important: de la perdele, covoare si pana la accesorii. Noi va facem o lista scurta cu ce puteti face pentru a avea o astfel de casa: 

    O intrare primitoare. Inca de la intrare, casa voastra poate sa para sau nu prietenoasa. O oglinda pe holul de intrare va face ca incaperea sa para mai spatioasa. De asemenea, asigurati-va ca pe hol nu incarcati spatiul cu mobilier prea mult. Cel mai important insa, este sa aveti o iluminare buna. Daca holul este bine luminat si are si un mic covoras dragut si vesel, puteti salva cu usurinta intrarea in casa. 

    Iluminare buna. O iluminare calda si suficienta poate face diferenta intre un spatiu rece si auster si un spatiu cald, intim, primitor. Un iluminat corect inseamna lumina care vine din mai multe surse: lumina data de o plafoniera, lampi suplimentare sau lampi de pereti. 

    O amprenta personala. Transpunerea stilului personal in decorul casei va da o nota de deschidere. Puteti face asta atat prin intermediul obiectelor de arta pe care le alegeti, cat si prin stilul pozelor si al posterelor pe care alegeti sa le expuneti. 

    Pernele, paturile si covorasele sunt esentiale. Mai multe straturi de perne si paturi intr-o camera vor da senzatia de confort si intimitate. O idee de design interior este de a avea cateva perne si o patura sau doua pe canapea, precum si cateva pernute pe jos sau pe un scaun. Preferabil este ca acestea sa fie de culori, dimensiuni si texturi diferite. 

    Dispunerea mobilierului. O dispunere a pieselor de mobilier care lasa foarte mult spatiu poate crea senzatia unui spatiu rece. Aceasta se poate intampla in special atunci cand aveti invitati si asezati locurile mult prea departe. Oamenii prefera intimitatea, de aceea, luati in calcul o asezare mai apropiata. 

  • Articole similare