• Se apropie ”reuniunea de clasa”. Cum te pregatesti?

    Se apropie ”reuniunea de clasa”. Cum te pregatesti?

    ”Anii de liceu/Cu emotii la romana” au trecut de mult, insa nostalgia a ramas. Cifrele ”rotunde” de la momentul absolvirii sunt ocazii perfecte de a te reintalni cu fostii colegi si profesori, de a depana amintiri si de a afla cum ati evoluat fiecare si ce v-a oferit viata. Oricat ne schimbam si ne maturizam, in sufletul nostru va ramane mereu si imaginea noastra de adolescenti, cu prietenii sincere, momente de cumpana specifice varstei si vise mari.


    Pe masura ce momentul reuniunii este tot mai aproape, apar, insa si ingrijorarile. Oare cum ar trebui sa ne comportam? Oare ne vom simti mandri de ce am realizat sau stanjeniti in fata performantelor deosebite obtinute de fostii nostri colegi? Primul sfat este legat tocmai de aceasta intrebare: renunta complet la ea. Reintalnirea este un prilej de bucurie, nu o competitie. Nu incerca sa iti pui in valoare realizarile, nu este cazul de asa ceva. Viata a adus fiecaruia dintre voi lucruri diferite si a le compara nu are nici cel mai mic sens. Unii au o familie fericita, altii au preferat o viata independenta, altii au ales un drum profesional la cote inalte. Important este ca adultii care au devenit stiu sa se intoarca la adolescentii care au fost candva.

    In al doilea rand, incercati sa comunicati cat mai mult atunci cand incepeti organizarea reuniunii. Retelele sociale ne ofera cea mai usoara metoda de a lua legatura cu fostii colegi, chiar si cu cei din cele mai indepartate colturi ale lumii. Un grup inchis pe Facebook sau pe whats’app va ofera exact platforma de care aveti nevoie pentru a stabili toate detaliile.

    Pentru ca vorbim de detalii, primul lucru pe care trebuie sa il faceti e sa alegeti o echipa care sa se ocupe de acestea: sa ia legatura cu conducerea scolii care ii poate gasi mai usor pe fostii profesori, sa rezerve un restaurant sau o sala de festivitati, sa prezinte diferite optiuni legate de meniu si alte costuri aditionale. In acest fel, organizarea va decurge mult mai repede si tot ce va mai ramane de facut e sa va bucurati de reintalnire si sa va ganditi, deja la urmatoarea!

  • Articole similare