• Pregateste-ti terasa pentru sezonul cald!

    Pregateste-ti terasa pentru sezonul cald

    Vremea deja se incalzeste, soarele este tot mai prietenos, iar natura se trezeste din nou la viata, bucurandu-ne cu primele flori de primavara. Este momentul perfect sa te gandesti cum poti amenaja anul acesta terasa sau balconul in care te vei odihni in orele libere, vei sta la cafea cu cea mai buna prietena sau te vei bucura de ceasuri frumoase in compania familiei. Iata cateva idei care vor face din aceasta zona a casei o adevarata oaza de liniste, frumusete si relaxare.


    Nu ai, inca, un hamac? Este obiectul in care merita sa faci o investitie, daca ai de gand sa petreci mult timp pe terasa. Vei putea citi in el toate cartile pe care le ai pe lista de lecturi, vei putea atipi in cea mai comoda pozitie sau te vei putea bucura de privelistea cerului senin si a stelelor, in noptile calde de vara. Hamacul este simplu de instalat, usor de strans si, daca il alegi in cuorile tale preferate, va contribui si la estetica terasei tale.

    Daca spatiul ti-o permite, pe langa hamac, te poti gandi si la sezolnguri cu o suprafata cat mai mare, poate chiar la niste paturi de terasa. Si, daca tot ai ajuns la acest capitol, de ce nu ar fi acesta anul in care iti instalezi mult visatul baldachin, in care te simti atat de bine, in vacanta, pe plaja? 

    Iti este deja dor de mare si de atmosfera ei unica? O poti aduce pe terasa ta foarte simplu, cu un set de pernute imprimate cu dungi marinaresti. Daca adaugi si cateva decoratiuni exterioare accesorizate cu celebra sfoara marinareasca, poti sa declari deschis la tine acasa sezonul estival!

    Oricat de mare ar fi tentatia sa instalezi un televizor in balcon sau pe terasa, poate merita sa te gandesti mai bine. Nu are niciun sens sa transformi acest loc destinat relaxarii intr-o a doua camera de zi. In loc de televizor, poate o idee mai buna sa cumperi cateva lampi de exterior cu un design mai special. Iluminata atat de prietenos, terasa va imbia toata familia la conversatii spumoase, jocuri interesante si planuri frumoase pentru toata vara!

  • Articole similare