Ingrediente
- 1,5 kg de carne de miel cu os
- 2 morcovi
- 3 cartofi
- 1 baton de scortisoara
- 3 linguri de Danone Natural
- 3 linguri de faina
- 1 galbenus de ou
- suc de lamaie
- 1 lingurita de paprika
- 1 cub de unt
- sare, piper
Mod de preparare:
1. Fierbe carnea, impreuna cu morcovii, cartofii maruntiti si scortisoara in 8 cani de apa, pana ce mielul cade de pe os. Scoate carnea din oala si taie-o in bucati mici.
2. Supa se strecoara, se asezoneaza cu sare si piper si se lasa la foc mic.
3. Amesteca iaurtul cu faina, adauga oul si lamaia si toarna o cana de supa, amestecand constant. Apoi toarna amestecul peste restul de supa si pune inapoi carnea de miel.
4. Topeste untul intr-o tigaie si adauga paprika. Atunci cand supa a fiert suficient, toarna putin unt topit deasupra, in bolurile de servire.