• Masti naturale pentru pielea ta

    Masti naturale pentru pielea ta

    Oricat de bune ar fi produsele de machiaj, aspectul tau va fi determinat, in buna masura, de frumusetea si ingrijirea teului tau. Nici cel mai bun fond de ten nu poate suplini o pielea sanatoasa, iar rezultatul final va dovedi mereu acest lucru. Mai mult, chiar daca nu esti o impatimita a produselor de make-up, un ten ingrijit te poate ajuta sa arati impecabil chiar si nemachiata.

    Pentru a avea grija de pielea fetei, nu este nevoie sa apelezi la produse cosmetice sofisticate. De cele mai multe ori, tot ce iti trebuie pentru un tratament de rehidratare se afla chiar in bucataria ta. Fructele si legumele pot deveni ingrediente pretioase, din care sa iti prepari singura masti naturale, care vor reda stralucirea si vitalitatea pielii tale. Iata cateva exemple:

    ●      Bananele sunt printre cele mai eficiente fructe pe care le poti folosi pentru ingrijirea tenului. Tot ce trebuie sa faci este sa pasezi o banana de marime medie, pana se transforma intr-o pasta pe care o intinzi pe fata, timp de 20 de minute, iar apoi o indepartezi cu apa rece. Daca vrei o masca putin mai complexa, poti amesteca banana cu un sfert de casca de iaurt si cu doua lingurite de miere.

    ●      Lamaile, atat de bogate in vitamina C, reprezinta si ele un aliat de nadejde. Combina zeama de la o lamaie cu un sfert de casca de ulei de masline si putin ulei de migdale, iar tenul tau va fi mai proaspat ca oricand.

    ●    Se apropie sezonul capsunelor si te poti bucura de mai mult decat de gustul lor delicios. Pastreaza o mana de capsune coapte pentru a le transforma in ingredientul de baza pentru o masca de sezon. Amesteca-le cu doua linguri de iaurt si intinde amestecul pe fata. Dupa clatire, te vei bucura sa descoperi ca tenul tau va ramane neted, hidratat si stralucitor. Daca vrei sa folosesti cantitatea ramasa, asigura-te ca o pastrezi in frigider si tine cont de faptul ca aceasta poate fi utilizata intr-un interval de maximum 24 de ore din momentul prepararii.
  • Articole similare