Ingrediente
- 500 g carne de miel
- 500 g orez
- 1,5 kg iaurt Danone Natural
- 1 ou
- 1 lingura amidon
- piper, sare
Mod
de preparare:
1. Speli carnea, o usuci cu un servet de
bucatarie si o tai in cuburi pe care le fierbi in apa cu putina sare,
indepartand spuma care se formeaza la inceputul fierberii.
2. Intr-o alta oala, amesteci cu mixerul
amidonul cu iaurtul Danone Natural si oul. Pui amestecul la fiert, la foc
mijlociu, amestecand continuu. După cateva clocote, stingi focul si adaugi
carnea fiarta. Pentru a prepara orezul, il alegi, il speli si il lasi la inmuiat
timp de 20 de minute.
3. Incingi uleiul intr-o tigaie si inabusi
orezul, picurand din cand in cand putina apa calda si amestecand cu o lingura
de lemn. Dupa 5 minute, torni 500 ml apa si continui sa fierbi orezul pana cand
scade.