• Miel cu sos de iaurt

    Miel cu sos de iaurt

    Ingrediente


    Mod de preparare:

    1. Speli carnea, o usuci cu un servet de bucatarie si o tai in cuburi pe care le fierbi in apa cu putina sare, indepartand spuma care se formeaza la inceputul fierberii.

    2. Intr-o alta oala, amesteci cu mixerul amidonul cu iaurtul Danone Natural si oul. Pui amestecul la fiert, la foc mijlociu, amestecand continuu. După cateva clocote, stingi focul si adaugi carnea fiarta. Pentru a prepara orezul, il alegi, il speli si il lasi la inmuiat timp de 20 de minute.

    3. Incingi uleiul intr-o tigaie si inabusi orezul, picurand din cand in cand putina apa calda si amestecand cu o lingura de lemn. Dupa 5 minute, torni 500 ml apa si continui sa fierbi orezul pana cand scade.

    4. Repartizezi în farfurii orezul si carnea cu sosul de iaurt Danone Natural si le aduci la masa impreuna cu piperul, pentru ca fiecare sa asezoneze portiile dupa gust.
  • Articole similare