• Noile tendinte in manichiura

    Noile tendinte in manichiura

    Fieare sezon aduce modalitati cat mai inventive si interesante de a ne pune in valoare unghiile si de a le asorta la spiritul modei. Considerata de foarte multa vreme o adevarata carte de vizita a unei femei, manichiura reprezinta unul dintre punctele de atractie ale infatisarii noastre. Daca vrei sa ramai la curent cu cele mai noi trenduri in materie, iata cele mai noi propuneri ale editorilor de moda si ale stilistilor, pentru primavara si vara lui 2019.


    La fel ca si in vestimentatie, culorile cu reflexii metalice sunt cat se poate de actuale. Indiferent daca vorbim despre auriu si argintiu sau de nuante de rosu, violet, verde sau albastru care capata o stralucire speciala, merita sa le iei in considerare. Unghiile metalice reprezinta o declaratie de forta si asumare si arata ca te intereseaza nu doar cele mai recente tendinte, dar si ideea de a avea o imagine puternica.

    La polul opus, se afla manichiura in culori neutre: bej sau roz pal. Mesajul pe care aceasta il comunica este unul mai temperat si profesional, asa ca este exact ce iti trebuie pentru zilele petrecute la birou sau la intalnirile de business. Este, de altfel, una dintre cele mai clasice variante de manichiura. Iar in 2019 este chiar printre stilurile preferate de cei care dicteaza tendintele in moda.

    O varianta de ”compromis” intre primul stil si cel de-al doilea este manichiura neutra, dar imbogatita cu un overcoat care are reflexii metalice. In acest fel, aparitia ta office se transforma cat ai clipi intr-una perfecta pentru o intalnire de seara sau pentru o petrecere.

    Alte stiluri care se afla in topul trendurilor in acest sezon: manichiura french executata doar la una sau doua unghii (restul raman neutre), nail-art extravagant cu modele pepit sau animal print, unghii in nuante pastelate de galben. Mai merita sa iei in considerare si manichiura-curcubeu (toate culorile fiind aplicate pe fiecare unghie in parte), dar si stilul all-black, cu o singura unghie la fiecare mana colorata diferit.

  • Articole similare