• Stroganoff cu ciuperci

    Stroganoff cu ciuperci


    Timp de preparare: 25 de minute  


    Ingrediente pentru 2 portii:



    Mod de preparare

    1. Se curata ceapa si se taie in bucati mici. Se curata usturoiul si se zdrobeste. Se curata ciupercile, se spala si se taie in 4.

    2. Se pune intr-o cratita uleiul de masline si se pune la foc mic cu ceapa si usturoiul.

    3. Se adauga ciupercile si se lasa la foc 10 minute, amestecand din cand in cand, pana se inmoaie ciupercile.

    4. Se adauga alternativa la iaurt simplu Alpro, mustar, sare si piper. Se amesteca inca cateva minute si se serveste. Delicios!

    Fara gluten. Fara lactoza.

    Sfat: daca aveti ciuperci de marimea unui ou se poate folosi un feliator de ou. Dupa ce ati spalat ciupercile pentru a elimina orice murdarie, taiati partea de jos a tulpinilor. Deschideti lamele feliatorului si pozitionati ciuperca in pozitia in care doriti.

  • Articole similare