• Ce facem cu ridurile din jurul ochilor

    Ce facem cu ridurile din jurul ochilor

    Ridurile sunt parte din viata si experienta noastra, iar ele ar trebui acceptate ca atare. Purtarea lor cu demnitate si stil pot adauga un plus de farmec. Femeilor in particular le este mai greu sa le accepte cu bucurie, de aceea Internetul este plin de sfaturi si trucuri despre cum poti face ca ele sa dispara. Ei bine, cum disparitia lor nu este posibila, ne ramane doar sa facem cateva lucruri care le pot preveni, iar odata instalate, putem lucra la ameliorarea lor. 


    Aparitia ridurilor, inclusiv a celor de expresie, se datoreaza pierderii colagenului si elastinei din piele. Desi ele nu pot fi impiedicate, ele pot fi intarziate in primul rand prin adoptarea unui stil de viata echilibrat, cu regim alimentar divers, activitate fizica si renuntarea la obiceiuri daunatoare, precum fumatul sau lipsa suficienta a somnului.

    Retine ca o crema nu face minuni, insa ea ajuta la mentinerea zonei intr-o stare de hidratare. Atunci cand hotarasti ca ai nevoie de o crema anti-rid, alege una buna! Verifica ingredientele si cauta acele creme care sunt bogate in retinoizi, peptide si anti-oxidanti. De asemenea, folosirea unei creme cu SPF este mai mult decat recomandata, si asta nu doar in timpul verii, ci tot timpul. Retinolul si acidul hialuronic sunt alte doua ingrediente care pot reduce din vizibilitatea ridurilor din jurul ochilor. 

    Ce mai poti face in plus? Iti poti tonifica musculatura fetei prin tot felul de exercitii care iti antreneaza muschi pe care nici nu banuiesti ca ii ai. Exista multe tutoriale de acest fel si te poti inspira din ele.
  • Articole similare