• Festivalurile, bucuria verii



    Sezonul estival aduce cu el multe ocazii de a-ti petrece timpul liber impreuna cu gasca ta. Festivalurile sunt locurile unde te bucuri de muzica, de atmosfera si ai multe momente de distractie maxima.

    Iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa ai parte de o experienta memorabila.

    In primul rand, asigura-te ca te imbraci si te incalti astfel incat sa ai parte de confort. Festivalurile iti ofera sansa de a-ti lasa creativitatea vestimentara cat se poate de libera, insa, pentru a te simti comod, te sfatuim sa nu apelezi la incaltaminte cu toc, dar nici la flip-flops.

    Picioarele tale trebuie sa aiba confortul necesar pentru cat mai mult dans, dar, in acelasi timp, trebuie sa fie protejate. De asemenea, asigura-te ca ai si o pelerina de ploaie, pentru situatiile in care vremea se schimba pe neasteptate.

    Motivele principale pentru care mergi la un festival sunt muzica si distractia. Pentru a le gusta din plin si in siguranta pe amandoua, nu exagera cu alcoolul. Nu va face decat sa iti limiteze experienta si sa te aduca in situatii riscante.

    Substantele interzise nici nu ar trebui sa intre in discutie, in primul rand pentru ca ar trebui sa stii deja cat sunt de periculoase, dar si pentru ca festivalurile sunt atent supravegheate de fortele de ordine. In schimb, asigura-te ca esti mereu hidratata, o sticla cu apa ar trebui sa nu iti lipseasca niciun moment din geanta sau rucsacul de festival.

    Este de inteles ca iti doresti sa afle si prietenii tai din retelele sociale cat de bine te distrezi si ce atmosfera memorabila ai ocazia sa experimentezi. O fotografie pe Instagram sau un status pe Facebook sunt cat de poate de acceptabile si binevenite. Insa nu transforma festivalul intr-un live neintrerupt pe internet. Incearca sa il simti cat mai bine si mai complet fiind cu adevarat prezenta acolo din toate punctele de vedere, nu prin lentila camerei video din telefonul tau. Doar asa vei putea sa savurezi cu adevarat experienta.

  • Articole similare