• Gadgeturi care ne ajuta sa trecem peste vara




    Indiferent ca este frig sau cald, gadget-urile ne ajuta sa ne facem viata mai usoara sau mai amuzanta. Gadget-urile de vara sunt menite fie sa te racoreasca, fie sa te relaxeze, fie sa te distreze.

    Sunteti cu gandul la un picnic la iarba verde sau o zi lenesa petrecuta la plaja cu vin sau o bere la rece? Atunci cu siguranta un kit compus din dozator de sticle si mini geanta termoizolanta este gadgetul care v-ar aduce o mare bucurie.

    Vara este despre muzica buna. Atunci cand nu mergi la festivaluri, mergi la mare sau la piscina, iar muzica buna trebuie sa te insoteasca peste tot, chiar si sub apa. Cu un MP3 player subacvatic poti asculta muzica preferata chiar si atunci cand inoti sau faci scufundari. Acesta are banda elastica de prins pe brat, autonomie mare, memorie cat pentru tot playlist-ul tau si posibilitatea de a asculta si radio.

    Dupa o noapte de petrecere, care s-a lasat inclusiv cu multe poze, constati dezamagit ca nu mai ai baterie la telefon chiar cand ai ajuns pe plaja. Solutia este una foarte prietenoasa cu mediul, asa ca vei fi dublu bucuros sa o folosesti. Este vorba despre bateria externa solara, prevazuta cu doua porturi USB si 4 led-uri care indica nivelul de incarcare. 
    In acest fel, telefonul sau tableta ta se pot incarca chiar de la soare, in timp ce tu te bucuri de plaja.

    Husa de protectie pentru telefon,rezistenta la apa, iti va proteja telefonul in cazul micilor accidente la mare. Daca iti vei scapa telefonul in apa, acesta va fi pe deplin protejat. In plus, aceasta iti va proteja telefonul si de nisip, praf, iar la iarna nu vei mai avea probleme cu zapada.


  • Articole similare