• Ia romaneasca a cucerit lumea intreaga. Poart-o si tu!





    Este unul dintre obiectele vestimentare care au intrat in patrimoniul de frumusete al intregii lumi. A cucerit milioane de femei de cand Yves Saint Laurent a adus-o pe podiumurile de moda si de cand Henri Matisse a pictat-o. Ia traditionala romaneasca este nelipsita din mostenirea noastra culturala, insa este si foarte actuala. 

    Ca orice piesa vestimentara devenita clasica, ea ramane la fel de proaspata si la moda de la un sezon la altul, indiferent care sunt trendurile dictate de designeri. Pentru ca pe 24 iunie am sarbatorit Ziua Universala a Iei, iti prezentam cateva combinatii in care poate ca nu ai indraznit sa o porti pana acum, dar in care vei constata ca se potriveste perfect si ca vei arata minunat.
    Ia are marea calitate de a arata la fel de bine si intr-o combinatie relaxata, dar si intr-una festiva sau chiar de seara. Daca stilul tau este unul casual, poart-o cu multa incredere asortata la o pereche de jeans clasici, preferabil unii indigo. 

    O pereche de sandale sau de espadrile cu platforma, eventual din sfoara impletita, reprezinta cel mai potrivit accesoriu pentru o aparitie plina de prospetime si de culoare. Pentru o seara pe plaja, in concediu, incearca si varianta cu pantaloni scurti de jeans si o pereche de sandale cu talpla plata.

    Te-ai gandit sa o porti la evenimente speciale, asa cum faceau si bunicile noastre, insa nu stii cum sa o aduci in actualitate? O fusta lunga si pretioasa, din catifea sau din matase naturala, arata cu adevarat spectaculos in compania iei. Fusta poate fi neagra sau poate prelua una dintre culorile din cusaturile cu motive traditionale. Daca ii adaugi si un brau, cusut manual sau dintr-o piele foarte fina, vei constata ca intregul ansamblu arata cu adevarat minunat.

    O alta varianta este cea cu pantaloni din matase sau din voal, fie largi, fie tip tigareta. In acest caz, iti recomandam o pereche de sandale pretioase, care vor da aparitiei tale nota festiva necesara momentului.

  • Articole similare