• Jocuri in aer liber pentru toata familia



    Gata! E vara si o simtim peste tot. Iar vestea buna e ca timpul frumos vine la pachet cu piscina, picnicuri, drumetii, timp petrecut in tihna. Este si timpul jocurilor de exterior, impreuna cu prietenii si familiile acestora. Aveti nevoie doar de o curte, multa voie buna si o lista de jocuri pe care sa le jucati impreuna, adulti si copii.

    Noi va ajutam cu cateva idei:

    Concursul de mancat hamburgeri uriasi. Daca sunteti amatori de gratar, atunci asta este un joc care va aduce multa voie buna si amuzament. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa construiti cativa hamburgeri foarte inalti pentru voluntarii care intra in concurs, iar cel care termina primul de mancat castiga concursul. Atentie, se la lasa cu obraji si haine murdare!

    Cursa baloanelor. Baloanele sunt intotdeauna o idee buna, atat pentru copii, cat si pentru adulti. Pentru cursa cu baloane, aveti nevoie de doua echipe si de baloane care sa contina o acadea. Cate un membru al fiecarei echipe alearga cu balonul pana la un loc indicat, il sparge si mananca cat poate de repede acadeaua, apoi reface traseul pentru a preda stefeta. Echipa care termina prima de spart baloanele castiga.

    Darts. Un joc de darts este intotdeauna binevenit, fie indoor sau outdoor. Ganditi-va de pe acum sa va achizitionati un joc de darts pe care sa-l instalati in gradina. Dupa jocurile mai antrenante fizic, acesta cu siguranta va avea mare priza.

    Tari, orase, locuri. Fiecare jucator spune numele unui loc (tara, oras, insula, etc) care incepe cu ultima litera a locului denumit de jucatorul de dinainte. De exemplu, daca cineva spune Statele Unite ale Americii, urmatorul poate spune India, iar cel de-al treilea un loc cu a, spre exemplu Australia. Jocul se opreste cand cineva ramane in pana de idei.

    Cursa cu obstacole legati la ochi. Pozitionati in gradina obiecte mari de tipul: mobila de gradina - scaune, mese -, roti, buturugi, perne, etc, chemati concurentii sa-si faca o imagine de ansamblu, apoi ii legati la ochi. Acestia trebuie sa parcurga traseul fara sa se loveasca de obstacole.

    Cursa cu picioarele legate. Fiecare echipa poate avea 2 adulti si 2 copii. O pereche este formata dintr-un adult si un copil care isi leaga un picior de piciorul celuilalt si impreuna, legati, trebuie sa efectueze un traseu indicat in cel mai scurt timp. Castiga echipa care inregistreaza cel mai bun timp.

  • Articole similare