• Fii protejata la orice pas! La orice comanda pe cora.ro primesti cadou o mostra de absorbante Libresse.



    Cand viata merge pe repede inainte, ai nevoie de un absorbant care sa tina pasul cu ritmul tau in fiecare zi, indiferent de ce faci.

    Pielea din zona ta intima necesita ingrijire speciala deoarece este o zona delicata care trebuie pastrata mereu curata si tratata cu delicatete. Asadar, e o idee excelenta sa ai o rutina de ingrijire intima. Pentru a-ti face viata mai usoara, au fost dezvoltate produse precum absorbantele pentru menstruatie si absorbantele zilnice, care te ajuta sa pastrezi zona intima curata.

    Absorbantele pentru menstruatie Libresse Fresh Protect au un strat superior ce lasa pielea sa respire si forma unica SecureFit® care se muleaza perfect pe corpul tau pentru confort si protectie impotriva scurgerilor. Astfel, orice ai face te poti simti fresh si increzatoare pentru ca tu detii controlul.

    Insa pentru ca zona intima sa fie perfect protejata este nevoie de produse de ingrijire in fiecare zi, nu numai in perioada delicata a lunii. Pentru asta sunt absorbantele zilnice Libresse, concepute sa ofere confort si prospetime pe durata intregii zile. Cu suprafata exterioara ce lasa pielea sa respire, acestea se muleaza perfect pe lenjerie, astfel incat sa poti face orice fara griji.

    Alege varianta care se potriveste nevoilor tale si fii pregatita sa faci fata provocarilor zilnice cu Libresse.

    Ca sa te convingi, cora iti aduce cumparaturi cu ceva in plus. Pentru orice comanda lansata pe www.cora.ro in luna iulie, primesti o mostra de absorbante Libresse.



  • Articole similare