• Patru aplicatii pentru sanatatea ta





    In afara de divertisment sau socializare, universul digital ne ofera si instrumente pretioase prin care ne putem supraveghea sau tine sub control starea de sanatate. Daca esti preocupata de modul in care organismul tau face fata misiunilor din fiecare zi, iata cateva aplicatii care iti vor fi utile:

    MyFitnessPal a fost clasata pe primul loc in randul aplicatiilor dedicate sanatatii si fitness-ului pe iTunes. Te ajuta sa iti tii sub control dieta si iti ofera informatii nutritionale despre mai mult de 5 milioane de alimente. Daca ai decis sa incepi un program de schimbare a modului in care te hranesti, iti va fi un aliat redutabil.

    Headspace este o aplicatie destinata celor pentru care sanatatea spirituala este la fel de importanta ca si cea fizica. Contine numeroase exercitii de meditatie si de relaxare, dar si sfaturi care te vor ajuta sa iti imbunatatesti tehnica in aceste domenii si sa cresti calitatea somnului, astfel incat mintea ta sa functioneze la intreaga ei capacitate.

    Daca tot am vorbit de odihna, merita sa incerci si Sleepcycle, aplicatia care si-a propus ca misiune sa te ajute sa ai un somn cu adevarat profund si odihnitor. Iti monitorizeaza ritmul cardiac in timp ce dormi si o poti seta astfel incat sa te trezeasca, in fiecare dimineata, in momentul in care somnul tau ajunge la nivelul cel mai putin profund. Acest lucru te va face sa te simti cu adevarat odihnita si sa incepi ziua la cotele cele mai inalte de energie.

    Happify are ca prioritate reducerea nivelului de stres. Te va ajuta sa iti tii sub supraveghere perioadele in care te simti coplesita de responsabilitati si sa gasesti cele mai eficiente tehnici de combatere a stresului. In acest fel, vei putea limita efectele nocive ale acestui fenomen asupra sanatatii si starii tale de bine. Iar acest lucru se poate dovedi foarte important, daca tinem cont ca multi medici considera stresul drept unul principalii vinovati pentru o buna parte dintre afectiunile din cauza carora suferim.




  • Articole similare