• Spune adio baii tale plictisitoare




    Atentia pentru interiorul casei se vede nu doar in felul in care sunt decorate incaperile principale – living, bucatarie, dormitoare – ci mai ales intr-un loc precum baia, adesea asumat ca un spatiu strict utilitar. O baie poate insa iesi din aceasta zona pragmatica si i se poate conferi un aspect care sa spuna o poveste despre proprietarul casei. Asadar, o transformare a baii se poate face fara prea mari eforturi si fara lucrari de renovare daca luati in considerare schimbari minore:

    Inlocuiti oglinda cu una mai artistica. Spre exemplu, o oglinda cu rama de lemn sau o oglinda rotunda cu curea.

    Dati o nota romantica cu print-uri over sized pe care sa le asezati intr-o galerie. Acestea pot fi protejate de apa prin laminare. Puteti printa imagini care va sunt dragi sau mesaje amuzante care va fac sa zambiti.

    Aduceti putin verde in baia voastra prin instalarea unor ghivece cu plante.

    Luati in considerare noi corpuri de iluminat. Daca pana acum lumina din baie era data de un simplu bec, ganditi-va la achizitionarea unor lampi interesante pe care sa le asezati deasupra oglinzii sau cu care sa incadrati spatiul destinat acesteia.

    Nu schimbati faianta, doar revopsiti rosturile. Daca faianta poate fi curatata, chitul dintre placile de fainta poate fi cu greu adus la lumina, pentru ca acolo se depune cel mai adesea mucegaiul si mizeria. Vestea buna este ca acest chit poate fi revopsit iar baia voastra va avea un curat.

    Cumparati prosoape noi si un nou recipient pentru sapun si veti vedea ca acestea va vor face sa va simtiti mult mai bine. De asemenea, un covoras de baie cu un model interesant poate schimba atmosfera din baie.

    In functie de suprafata baii, instalati o etajera pe care sa asezati prosoape, sticlute cu parfum sau alte obiecte decorative.

    O perdea de dus dintr-un material calitativ si cu un print care sa se asorteze cu restul culorilor folosite in baie.

    Aduceti in baie un suport de reviste. Acesta nu doar ca va fi pretextul pentru mai multa relaxare, ci va fi un element de design inedit.

  • Articole similare