• 5 filme de vazut in week-end



     Cati dintre noi intram pe platformele de online streaming in speranta ca vom gasi un film bun de vazut in weekend dar sfarsim dupa lungi ezitari fie pe telefonul mobil sau intr-un somn lung? Adevarul este ca multi dintre noi pierdem cateva sanse bune de a vedea o capodopera cinematografica tocmai din cauza unei liste infinite de optiuni din care nu stim ce sa alegem. Pentru usurinta alegerii, noi iti facem o prima lista. Tu pune popcornul la microunde si alege unul dintre filmele sugerate de noi.

    The Terminal - Regizat de Steven Spielberg, pelicula spune povestea lui Viktor Navorsky (Tom Hanks), cetatean al unei tari est europene care aterizează pe aeroportul JFK din New York. Cand situatia politica din statul sau natal il obliga pe acesta sa ramana blocat pe terminalul de sosiri, limba pe care nu o cunoaste dar si birocratia pe care nu o intelege, transforma intreaga experinta intr-un carusel al intuitiilor si al improvizatiilor specifice unui om venit dintr-o dictatura.

    Finding Forrester - Filmul spune povestea unui baiat afro-american, indragostit in aceeasi masura de baschet si de lectura. Cartierul rau famat din care provine si anutrajul il determina sa comită o mica infractiune, prilej cu care il cunoaste pe unul dintre cei mai mari scriitori ai acelor vremuri, dat disparut. Pelicula da voce celor care si-au exprimat sentimentele prin condei intr-o drama care ii va marca atat pe scriitori cat si pe cei care aspira la scris.

    Interstellar - Probabil una dintre cele mai mari capodopere cinematografice din ultimii ani, Interstellar spune povestea unui grup de astronauti care pleaca intr-o misiune lunga de a gasi o planeta locuibila dupa ce Pamantul se confrunta cu o calamitate naturala ireversibila. Mai degraba emotionant decat spectaculos, filmul prezinta deciziile si compromisurile pe care le are de luat un tata, pentru ca, in final, sa ne dam seama ca dragostea este totul.

    Hitch - Inegalabilul Will Smith loveste din nou cu o comedie usoara numai buna de week-end. Pelicula spune povestea lui Hitch, un profesionist al relatiilor, care ii ajuta baietii buni, blocati mereu in celebrul ”friendzone”, sa isi cucereasca iubirea vietii lor.

    Hotel Mumbai – Eroismul personalului unui hotel si al oaspetilor acestuia din timpul atacurilor teroriste din Mumbai (2018), care incearca impreuna, indifferent de rasa si statut social, sa salveze si sa adaposteasca cat mai multe dintre vicitimele atacului, compune o drama impresionanta.


  • Articole similare