• Aparate care iti fac vara racoroasa si gustoasa



    Cand afara este atat de cald incat mai ca te-ai baga intr-un frigider, exista cateva dispozitive electrocasnice care te pot ajuta sa ai o vara racoroasa dar si gustoasa.

    Aparatul de facut inghetata. O inghetata gustoasa si sanatoasa nu este chiar usor de gasit. Insa este usor de preparat daca ai acasa un aparat de facut inghetata. Preturile acestora variaza de la cateva zeci de lei pana la sute de lei, in functie de programe si tehnologie. Indiferent de alegerea pe care o vei face, aceasta se va dovedi o investitie buna pentru ca poti experimenta o multime de combinatii si gusturi, obtinand desertul favorit al verii.

    Cand caldura devine insuportabila parca nici nu iti mai doresti sa mananci mancare gatita. Ai prefera doar supe reci, salate si smoothie-uri. Pentru supe creme si smoothie-uri in cele mai diverse combinatii, luati in calcul achizitionarea unui smoothie maker. Va putem spune de pe acum ca acesta va deveni unul dintre cele mai folosite aparate din bucatarie.

    Ce poate fi mai bun ca un cocktail sau o cafea cu gheata intr-o zi torida? Daca totusi te-ai saturat sa muti pachetele de carne si de legume din congelator pentru a ajunge la pungile cu gheata, atunci ia in considerare cumparare unui aparat de facut gheata.

    Carafa cu racitor. Tocmai ai facut o limonada buna dar nu este suficient de rece. Sau poate iti doresti un ceai rece instant? O solutie este carafa cu racitor, care are un dispozitiv special in care asezi gheata iar bautura devine instant rece.

  • Articole similare