• Cele mai importante tendinte in moda toamnei



    La schimbarea dintre anotimpuri, intotdeauna ne gandim cum vom aborda din punct de vedere vestimentar sezonul care urmeaza. Indiferent daca preferam stilul clasic sau vrem sa fim in pas cu trendurile cele mai recente, este bine sa ne documentam si sa fim la curent cu propunerile designerilor si ale stilistilor de moda. Iata, asadar, cele mai importante tendinte care s-au facut remarcate in propunerile pentru toamna acestui an.

    Unul dintre cele mai importante elemente vestimentare, preluat de casei de moda importante, precum Chanel sau Marc Jacobs, este capa. In acest sezon, ea va inlocui clasicul trench si ne va proteja de frig si de ploaie, adunand, in acelasi timp, o nota spectaculoasa si eleganta tinutei noastre. O poti purta atat la tinute de birou, cat si in combinatii casual, chiar si in combinatie cu blue jeans.

    Atunci cand vorbim despre tinutele glamour, destinate evenimentelor importante din viata noastra sau petrecerilor in care este necesar sa arati cat mai elegant, tine cont de faptul ca toamna anului 2019 contine un accesoriu-vedeta: penele. Readuse in actualitate de creatori precum Valentino, este pot decora tivul unei rochii de seara, pot aparea absolut surprinzator pe spatele unui top sau pot aduce un plus de stil unei perechi de sandale sau unei poseste de seara.

    Tot in domeniul accesoriilor, in acest sezon, designerii au acordat o atentie speciala curelelor. Le poti folosi pentru a sublinia silueta creata de un costum office, le poti purta pentru a crea un look deosebit atunci cand porti un sacou supradimensionat, le poti utiliza atunci cand vrei sa oferi un plus de personalitate unei rochii de zi. Si partea cea mai buna este ca o curea reprezinta un element prietenos cu bugetul tau de shopping.

    Cat despre culori, cea pe care creatorii de moda o considera vedeta toamnei 2019 are o denumire sofisticata: Millenial Purple. Insa nu lasa acest nume sa te deruteze, de fapt este vorba de o nuanta foarte apropiata lavandei. O poti aborda fie in tinute complete, precum un deu-pieces cu sacou si fusta sau pantaloni, fie ca un element cromatic surpriza, la o poseta de zi sau o pereche de pantofi.

  • Articole similare