• Cadou pentru starea ta de bine

    Descopera noul Activia Natur Cremos

    Credem ca este important să ai grija de starea ta de bine, asa ca te invitam sa descoperi noul Activia Natur Cremos*: un iaurt natur cu o textura cremoasa, perfect pentru o dieta echilibrata in fiecare zi. Textura cremoasa si gustul unic al iaurtului sunt obtinute gratie celor 3 ingrediente simple, dar atent selectionate, lasate la fermentat pentru cel putin 7 ore.


    Pe langa laptele romanesc, colectat de la ferme si gospodarii din tara noastra, si fermentii traditionali pentru iaurturi, fiecare pahar de Activia Natur Cremos contine cel putin 4 miliarde de Bifidus ActiRegularis. Acesti fermenti sunt utilizati in exclusivitate de Activia®.

    Fie ca il preferi simplu sau intr-un mix cu fructe sau seminte, noul Activia Natur Cremos este potrivit oricarui moment: mic-dejun, gustare intre mese sau dupa cina. In urma unei evaluari nutritionale complexe a iaurturilor din gama Activia, Societatea de Nutritie din Romania recomanda consumul zilnic de iaurt Activia ca parte a unei alimentatii echilibrate.

    Pentru a testa noul nostru iaurt Activia, la orice comanda de produse proaspete plasata pe cora.ro in perioada 21 august – 4 septembrie 2019, primesti din partea noastra un Activia Natur Cremos. Te invitam sa-l incerci si sa ne spui parerea ta!

    *Calciul contribuie la functionarea normala a enzimelor digestive.
  • Articole similare