• Manichiura: tusa finala pentru o aparitie in tendinte



    Adeseori se spune ca una dintre cartile de vizita ale fiecarei femei este manichiura. Felul in care ne ingrijim si ne decoram unghiile spune foarte multe despre personalitatea noastra, interesul fata de moda sau stilul de viata. Daca esti una dintre femeile care isi doresc sa ramana in pas cu moda, manichiura reprezinta un detaliu pe care nu poti sa il ignori. De aceea, iti prezentam stilurile cele mai actuale pentru vara 2019.

    Unghiile colorate in nuante neon reprezinta tendinta cea mai noua in domeniu. Favorita stilistilor este verdele electric, care aminteste de plastilina si slime-ul cu care se joaca multi copii. Daca iti colorezi unghiile in aceasta nuanta, vei da de inteles ca esti o femeie curajoasa, care, insa, stie, inca, sa se bucure de partea frumoasa a vietii  si sa se joace.
    O abordare mai temperata, insa la fel de proaspata a acestei tendinte este sa aplici ”buline” mici din oja in diferite culori, peste un lac transparent.

    Pentru zilele de vacanta iti poti lasa imaginatia sa zburde libera si sa te bucuri de cele mai interesante si creative modele de manichiura. Fie ca alegi desene care amintesc de imprimeurile esarfelor traditionale, fie ca optezi pentru un model floral in nuante solare, fie chiar abtibilduri cu personaje din desene animate aplicate pe unghii, ai toate motivele sa faci din unghiile tale un motiv in plus de veselie si de zambete impreuna cu cei dragi.

    Daca, insa, stilul tau este unul mai conservator, avem o veste buna: manichiura ”French” revine in tendinte. Probabil ca va castiga mai mult teren odata cu venirea toamnei, insa, daca acesta este stilul pe care il preferi, te poti bucura de el inca de acum. O varianta mai indrazneata este manichiura de tip ”degrade”, in care pornesti de la o nuanta mai estompata, la baza unghiei, insa o lasi sa devina din ce in ce mai puternica, pe masura ce te apropii de varf. Daca esti indemanatica, poti realiza acest stil chiar la tine acasa, insa, daca preferi ajutorul unei manichiuriste, cauta un salon in care acest stil a fost deja realizat cu succes.

  • Articole similare