• Mici obiecte pentru o casa chic



    Indiferent de cat de mare sau mica este casa ta, cateva mici obiecte alese cu grija pot face diferenta intre o casa obisnuita si o casa cu stil. Alese strategic pentru fiecare incapere, acestea nu numai ca vor aduce un suflu nou, insa nu vor reprezenta nici o mare cheltuiala.

    Daca ne gandim la bucatarie, este suficient sa achizitionati o mica etajara pe care sa asezati cosulete de rachita, 1-2 ghivece din tabla sau o stropitoare vintage folosita pe post de vaza. Tot in bucatarie, va mai puteti gandi la o bara metalica de care sa agatati instrumente de bucatarie din alama sau pur si simplu ustensile pe care le folositi frecvent. Pentru un plus de lumina, puteti instala o banda led sub corpurile principale de deasupra blatului de lucru.

    Living-ul este zona in care va puteti lasa creativitatea sa zboare. Ca si in cazul bucatariei, o mica etajera, simpla sau cu mai multe rafturi, va fi cadrul pentru un display ingenios al fotografiilor de familie, a unor carti sau mici obiecte de arta. O carafa noua cu pahare, paturi si perne cu imprimeuri interesante, boluri din sticla in care sa asezati flori, pietricele colorate sau alte plante.

    Pentru baie, poate cele mai de efect obiecte sunt fotografiile inramate, prosoapele cu imprimeuri si culori indraznete si dispozitivele de sapun din portelan sau metal.

    In dormitor, incercati sa fiti creativi cu tablia patului pe care o puteti confectiona chiar voi daca sunteti pasionati de bricolaj. Puteti folosi sipci din lemn sau recicla indraznet un paravan. De asemenea, puteti sa va ganditi sa adaugati noi surse de lumina sub forma de lampi sau lampadare.



  • Articole similare