• Sfarsit de vacanta? Cum sa o faci sa mai dureze putin




    Inca un sezon estival isi ia adio de la noi. Odata cu finalul verii, revenim la ritmul obisnuit si aglomerat al zilelor de munca, iar copiii se pregatesc deja pentru inceputul de an scolar. Insa vacanta nu pleaca niciodata cu totul, odata ce ne-am bucurat de ea. Ea ramane in amintirile noastre, in lucrurile pe care le-am descoperit, in fiecare descoperire noua care ne imbogateste sufletul si mintea. Iata cateva moduri in care poti sa mai prelungesti un pic atmosfera de concediu si in casa ta.

    Cei mai multi dintre noi obisnuim sa facem o multime de fotografii in destinatiile pe care le vizitam. Date fiind posibilitatile tehnice oferite de telefoanele inteligente, ajungem sa facem chiar cateva zeci sau sute de poze. Insa adevarul este ca de cele mai multe ori uitam de ele sau le privim foarte rar si, intr-o buna zi, ajungem sa le stergem, pentru ca avem nevoie de mai mult spatiu de stocare in memoria telefonului. Nu lasa aceste amintiri pretioase sa se iroseasca. Este momentul perfect sa alegi cateva dintre fotografiile cele mai reusite si sa le tiparesti pe hartie fotografica. Pretul este unul modic si, daca le asezi intr-un album clasic sau le inramezi, le vei avea mult mai des in fata ochilor si, de cate ori le vei privi, senzatiile din timpul vacantei vor reveni.

    Ti-a placut un anumit fel de mancare in locurile pe care le-ai vizitat? De ce n-ai incerca sa il recreezi chiar in bucataria ta si sa aduci inapoi, la propriu, o parte din gustul concediului? Cauta reteta pe internet si, cu ingredientele potrivite, vei savura amintirile la modul cel mai concret. Este o experienta pe care poti sa o repeti si in lunile de iarna, va fi cu atat mai placuta si un bun prilej sa rememorezi, impreuna cu familia ta, cele mai simpatice momente din concediul de anul acesta!

    Ai strans cateva mici suveniruri din calatoriile tale? Nu le lasa uitate prin cutii sau valize, scoate-le la vedere si foloseste-le pentru a decora casa. Daca ai cumparat si mici bijuterii, nu ezita sa le porti, iti vor inveseli intreaga zi!

  • Articole similare