• Starea ta de bine incepe dimineata!

    Starea ta de bine incepe dimineata!

    Credem ca cea mai importanta masa a zilei nu trebuie ratata. De aceea, am ales sa impartasim cu tine dragostea si grija noastra pentru starea ta de bine digestiva prin noile Activia Mic Dejun! 


    Am pus in ele ingredientele de care ai nevoie pentru un mic dejun hranitor: iaurt Activia produs in Romania, imbogatit cu miliarde de Bifidus ActiRegularis ce poate fi combinat cu noi mixuri de cereale, seminte si fructe confiate.

    Noile iaurturi Activia Musli, Merisoare si Seminte de dovleac si Activia Musli, Migdale, Quinoa si Chia au incluse si o lingurita in interiorul capacului ce iti ofera oportunitatea de a le savura oriunde si oricand doresti!

    Prin varietatea profilurilor nutritionale, iaurturile Activia sunt adecvate oricarui moment de consum, precum mic dejun, on-the-go, gustare intre mese sau dupa cina, si sunt usor de integrat chiar si in diete speciale, cum sunt regimurile hipocalorice, hipolipidice sau hipoglucidice.

    Pentru a testa noile noastre iaurturi Activia Mic Dejun, la orice comanda din categoria de produse proaspete plasata pe cora.ro in perioada 13 – 30 septembrie 2019 si care au o valoare minima de 55 RON, primesti din partea noastra un Activia Mic Dejun. Te invitam sa le incerci!
  • Articole similare