• Trench-ul, un outfit care nu poate lipsi din garderoba ta de toamna




    Inventat in timpul celui de-al doilea Razboi Mondial si revendicat de doua mari case de moda - Burberry si Aquascutum – trench-ul a devenit o piesa vestimentara de rezistenta, asociata cu chic-ul si tinuta urbana.

    Disponibil intr-o multitudine de culori si materiale, trench-ul poate fi purtat in foarte multe feluri, in functie de momentele zilei, de eveniment sau de ceea ce vrei sa evidentiezi in tinuta ta, fiind una dintre cele mai versatile piese vestimentare.

    Daca vei opta pentru un trench scurt, fara cordon si il vei asorta cu o pereche de blugi skinny, pantofi cu toc si o esarfa la gat, vei obtine o tinuta foarte trendy si lejera.

    Pentru un plus de coolness combina un trench extra-large cu o pereche de sneakers, pantaloni casual, camasa si geanta postas.

    Daca vrei sa te simti ca o vedeta de cinema, combina un trench bej cu guler mare, o rochie neagra si cizme tip gladiator. Cu siguranta vei intoarce multe priviri dupa tine.

    Pentru mai multa eleganta, alege o tinuta all black la care asortezi un trench bej si pantofi cu toc inalt.

    Trench-ul cu doua randuri de nasturi si poale lungi va da o nota de feminitate intregii aparitii.

    Trench-ul olive poate fi asimilat stilului military, conferind lejeritate.

    Un trench trei sferturi se potriveste foarte bine cu stilul casual, in timp ce un trench in culori neutre, combinat cu haine negre, accesorii aurii si o geanta Bordeaux vor alcatui o tinuta stilata, rafinata.

  • Articole similare