• Gadget-uri bune in bucatarie




    Chiar daca gatitul ar trebui sa fie o activitate reconfortanta si practicata pentru relaxare, de cele mai multe ori, in special atunci cand gatesti pentru o familie mare, pregatirea mesei se transforma intr-o cursa contra cronometru. De aceea, in bucatarie este bine sa dispui de aparatura necesara care sa te ajute sa faci totul mai repede sau mai simplu, fara a pierde din creativitate.

    Spre exemplu, un vas electric cu gatire indelungata iti poate salva foarte multe pranzuri fara efort si batai de cap. Practic, tot ceea ce trebuie sa faci este putina planificare, constand in alegerea carnii si legumelor pe care vrei sa le gatesti. Pentru ca oala face cam totul in locul tau, importanta este doar alegerea ingredientelor si programarea vasului. Astfel, daca vei programa vasul seara, a doua zi vei avea o mancare gustoasa si nutritiva, fara batai de cap.

    Orice robot de bucatarie care marunteste legumele, mixeaza ouale, transforma in crema sau pasta fructe sau legume fierte, se va transforma in ajutorul vostru de nadejde.

    Verile sunt intotdeauna mai gustoase si mai distractive daca in bucataria ta exista un aparat de facut inghetata. Aceasta ar fi si solutia pentru a nu mai manca inghetata cu ingrediente nesanatoase. In plus, puteti doza zaharul asa cum veti dori, si chiar renunta la el.

    Un aparat de ambalare in vid va va ajuta sa pastrati alimentele proaspete o perioada mai mare de timp.

    Cantarul de bucatarie va fi prietenul tau cel mai bun, in special atunci cand coci prajituri. In cazul acestora, precizia cantitatilor face diferenta intre un esec si un succes.

    Vrei sa faci o friptura de vita ca un chef ? Atunci vei avea nevoie de un termometru de alimente pentru a masura temperatura carnii in momentul frigerii. Vei sti astfel ca atunci cand ea atinge 60 de grade in interior, este perfect gatita, nici prea facuta, nici prea in sange. Termometrul iti va fi foarte necesar si daca vei vrea sa faci bomboane de casa sau ciocolata tip fudge.

  • Articole similare