• Si barbatii pot sa aiba grija de tenul lor!



    Cosmetica si industria frumusetii au fost percepute, multa vreme, drept domenii dedicate exclusiv femeilor. In ultimii ani, insa, barbatii au inceput sa isi manifeste tot mai mult dorinta de a se ingriji si de a-si conserva frumusetea masculina, iar societatea pare tot mai pregatita sa accepte aceasta idee.

     Consecinta a fost aparitia unor game cosmetice dedicate exclusiv barbatilor si adaptate tipului lor de piele. In definitiv, nu este nimic gresit in a dori sa arati cat mai bine, pentru tine sau pentru persoana iubita, indiferent carui gen apartii. Iata, asadar, cateva sfaturi pentru domnii care doresc sa iti mentinta tenul cat mai sanatos pentru o perioada lunga de timp.

    Folositi cu incredere o lotiune care curata pielea in profunzime. Obiceiul des intalnit de a va curata fata cu apa si sapun deshidrateaza tenul si il imbatraneste inainte de vreme. Dar fiindca si pielea masculina este expusa impuritatilor si factorilor externi care o agreseaza, o lotiune conceputa special pentru curatare si protejarea epidermei este o investitie cat se poate de binevenita.

    Un alt lucru de la care nu trebuie sa faceti concesii in privinta calitatii este lama de ras. Dat fiind ca aceasta ajunge in contact cu pielea voastra extrem de des (in cele mai multe cazuri, aproape zilnic), este necesar sa folositi un aparat de ras cu lame care se potrivesc gradului de sensibilitate al tenului vostru si se adapteaza usor la forma fetei, atunci cand va barbieriti. Un after-shave de buna calitate este, de asemenea, obligatoriu pe orice etajera a unui barbat care tine la aparitia sa.

    Hidratarea si emolierea pielii reprezinta, de asemenea, prioritati in ritualul de ingrijire masculin. O piele fina si placuta la atingere va incanta, cu siguranta, persoana iubita si reprezinta si o resursa de confort fizic personal. O crema hidtratanta dintr-o gama dedicata barbatilor reprezinta o achizitie necesara si cu beneficii pe termen lung. Folositi-o cu incredere si s-ar putea sa constatat ca va veti bucura de mai multe saruturi si mangaieri!

  • Articole similare