• Tendintele acestei ierni. Tu pe care o preferi?





    Sezonul de iarna 2019 aduce o multime de trenduri din care fiecare poate sa aleaga ce i se potriveste. Daca esti interesanta de cele mai noi tendinte iata ce iti propun designerii si editorii de moda in acest anotimp:

    Bluzele si maletele cu guler inalt revin din nou in moda. Ideale pentru cele care prefera stilul minimalist, ele iti ofera si beneficiul de a avea zona gatului protejata de intemperiile iernii. Daca vrei sa le porti intr-o varianta mai spectaculoasa, alege-le in culori aprinse, chiar neon, pentru ca aceasta varianta este foarte actuala. Combina-le cu piese in culori neutre, pentru a le pune cat mai bine in valoare.

    Un stil care are parte de o revenire spectaculoasa este reprezentat de purtarea rochiilor sau a fustelor peste pantaloni. Extrem de populara la sfarsitul anilor ‘90, aceasta combinatie a intrat din noul pe ”radarul” designerilor. Secretul pentru a-l purta in asa fel incat sa te avantajeze este sa alegi o rochie sau o fusta dintr-un material cat mai vaporos si sa o porti cu pantaloni intr-o culoare cat mai apropiata, chiar identica.

    La capitolul accesorii, dupa ce au intrat, pentru o perioada, intr-un con de umbra, colierele ”statement” au parte de o revenire spectaculoasa. Lanturile metalice voluminoase, asortate la un stil vestimentar casual, reprezinta o adevarata declaratie de stil in aceasta iarna.

    Un alt accesoriu care se numara printre preferatele stilistilor este bentita voluminoasa. Din catifea dublata pe interior cu burete, cu sau fara aplicatii din tinte sau perle, ea ii va oferi parului tau un aspect ingrijit si, in acelasi timp, poate deveni chiar elementul central din tinuta.

    La capitolul incaltaminte, iarna anului 2019 are o ”vedeta” clara: pielea de sarpe. In varianta naturala sau, mai frecvent, in cea a imitatiei, acest material ofera un aspect cool si rebel oricarei aparitii. Indiferent daca alegi o pereche de cizme pana la genunchi cu acest model sau o pereche de pantofi clasici, vei constata ca aparitia ta va deveni una cu adevarat spectaculoasa. In privinta culorilor, poti opta pentru nuante naturale sau iti poti lasa imaginatia sa zburde libera, iar efectul va fi cu atat mai spectaculos.

  • Articole similare